Blodmånen

Blodmåne
Blodmånen, en iskald vintermorgen

Det har gått en stund siden sist jeg oppdaterte bloggen skikkelig, så tenker jeg legger ut en slags oppdatering om alt som er skjedd siden sist. Ikke at det er skjedd all verden, så dette blir kanskje ikke verdens mest spennende innlegg, men det føltes riktig.

Etter et laangt 2018 uten noe å ta meg til begynte jeg på en praksisplass før jul på et spisested (som jeg ikke skal nevne navnet til). Noe som ble en kortvarig opplevelse, med dårlig arbeidsmiljø og en veldig uprofesjonell eier/sjef som nesten aldri var til stede, og kommuniserte minimalt. Det er selvfølgelig ikke så veldig gøy å plutselig sitte der uten noe å gjøre på lenger, men alt i alt er jeg glad jeg ikke jobber der mer.

Den lyse siden er at jeg har hvis ting går etter planen snart har en hotelljobb å gå videre til, og kanskje etter hvert også bakeriet hvor bakeren sa søknaden min lå «øverst i bunken» når den tid kom. Har også meldt meg frivillig for norsktreningen de tilbyr på biblioteket i Bergen, og har fått svar om at jeg kan begynne opplæring nå i mars.

Ellers har jeg tatt opp igjen kontakten med en god venn som jeg ikke har snakket med på noen måneder, på grunn av ting som skjedde mellom oss, og det føles godt å være ilag igjen og gi det et nytt forsøk.

Så på den ene siden har jeg sluttet i en jobb jeg nettopp fikk, på den annen er jeg jevnlig med en venn jeg hadde mistet. Balanse?

Rattkjelke Fløyen.jpgHar som sagt ikke skjedd så veldig mye utenom det. Har hengt med venner når de har hatt tid, fått sett blodmånen og fått et minne for livet, tatt meg en rattkjelketur ned fra Fløyen, endelig kjøpt ny datamaskin og handlet noen store og små ting til leiligheten min. Sasha, familiens nå 15 år gamle gordonsetter tisset plutselig blod en dag jeg passet henne, så jeg måtte hos dyrlegen som heldigvis ikke fant noe alvorlig feil, og hun ble heldigvis raskt bedre igjen av seg selv.

Og jo, så har jeg slettet Facebook og Twitter. Sistnevnte føles som en uproporsjonelt stor ting.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..