Jeg er trådløs-løs

Okei, så har flyttet til ny leilighet og jobbet noen uker med å kjøpe ting, ordne praktiske ting og gjøre leiligheten til «min», og jeg har hatt en skikkelig stor aha-opplevelse.

Det viser seg at trådløst nett ikke er inkludert i leiekontrakten, og jeg har ikke kommet så langt som til å tegne avtale med en leverandør ennå. Utover at det er mye annet jeg må ordne er det enda en grunn til at jeg er uten Internett hjemme:

Jeg elsker det.

For det første bor jeg i byen, så når jeg trenger Internett tar jeg bare med laptopen og går 200 meter og setter meg på en benk eller kafé og bruker et gratis trådløst nett. Så har jeg mobildata på mobilen for mindre ting som å kjapt sjekke nettaviser eller snakke med venner på Facebook.

Det er nesten morsomt hvor lite jeg savner å være på YouTube, som jeg fulgte med på i timesvis hver dag før, og jeg bruker til og med PC-en til spill mye mindre enn jeg gjorde tidligere. Det at YouTube-bottene av ukjente grunner plutselig har slettet brukerkontoen min så jeg har mistet listen over kanaler jeg abonnerte på tror jeg også har «hjulpet» veldig her 😛 , men det har nok også hjulpet både at jeg bor midt i byen, sånn at jeg har ting å finne på innen rekkevidde, og selvfølgelig at jeg har så mye å gjøre i og med at jeg har en leilighet jeg driver og flytter inn i 😉 .

Samtidig tror jeg også at det har å gjøre med at jeg har et godt lite vennenettverk nå, så hvis jeg kjeder meg er jeg mer tilbøyelig til å sende en melding og spørre om noen vil finne på noe.

Ellers begynner jeg endelig å komme i mål med en del ting med leiligheten nå, og begynner nok snart å komme inn i rutiner for alvor 🙂 . Gleder meg til ting kommer i orden så jeg kan begynne å legge ut bilder og snakke om planer 🙂 .

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..