Gøy med flytting

Da var man flyttet til ny leilighet. Kommer til å legge ut bilder snart, og e egentlig fornøyd, må bare «lande» fra stresset med flytting og så videre, pluss forberedelser til England-tur. Word of advice, ikke dra på utlenlandsferie en uke etter at at du har flyttet, det e litt stress 😛 .

Har bodd med andre så å si absolut hele livet, og å bo i leilighet er en veldig stor overgang fra kollektiver og internater. Kommer til å sette pris på å få ha alt i leiligheten for meg selv, men merker at det er stille og «tomt» i leiligheten med bare meg. Blir vel en tilvenningsprosess, og går seg nok til når jeg har fått vasket ned og gjort det hjemmekoselig.

Vasket ned, ja — har hatt noen problemer med utleieren så langt, og er ikke så imponert over dem. Er fornøyd med selve leiligheten, og merker allerede at det er digg å bo midt i byen, men for det første kom ikke representanten fra firmaet jeg leier hos da jeg og en annen beboer skulle få nøklene våre. Sto i 15-20 minutter og ventet utenfor bygget jeg nå bor i, og ingen kom, fikk heller ingen SMS, e-post eller telefon om hvorfor. Sendte e-post, og fikk ikke svar. Sendte ny e-post da det var gått to dager, og fikk endelig avtalt nytt møte og mottatt nøkkel.

Så viste det seg at det ikke var blitt vasket ut, så jeg flyttet inn til skittent gulv, døde insekter i vinduskarmen, såperester i dusjen, hår på vasken, nediset fryseboks, lukt av røkelse i stuen, og en halvmørk leilighet siden halvparten av lyspærene hadde gått. Fikk tatt bilde av alt jeg var misfornøyd med, og får sende en e-post til og kreve avslag på husleien eller noe. Syns óg det er uprofessjonelt at de ikke har sagt noe om dette, typ «hei, vi fikk ikke vasket ned noen av leilighetene våre fordi sånn og sånn, så du får x kroners avslag første måned».

Så har du det faktum at nettsiden ikke oppgir telefonnummer til andre enn vaktmesteren, så all kommunikasjon foregår gjennom e-poster jeg nå har opplevd én gang ikke å få svar på.

Vil ikke nevne navnet på firmaet jeg leier hos siden jeg misliker å «henge ut» folk på nettet, og er villig til å «gi dem en sjangs», men har fått et ganske dårlig førsteinntrykk. Gleder meg til jeg har fått vasket ned, pyntet, og satt mitt eget preg på leiligheten så den føles mer som «min» 🙂 .

Er jo tross alt fornøyd — det er en 40 kvadrats leilighet som føles akkurat passe stor, og den er veldig koselig leilighet. Har et stort soverom, stor stue, nyoppusset bad, og store vinduer selv om det er en sokkelleilighet. Har til og med et bitte lite «uteområde» utenfor vinduet, for det er tørt under balkongen to etasjer over meg 😉 . Har allerede innredet den brede vinduskarmen i stuen som lesekrok, og planlegger flere sånne personlige «løsninger» som skal gjøre leiligheten mer hjemmekoselig. Pluss at forrige leieboer, selv om vedkommende ikke var flink til å skifte lyspærer og ikke gadd avise fryseren eller vaske etter seg, var snill nok til å sette igjen en super sofa, bord og stoler, og et stort teppe på stuegulvet 🙂 .

Nei, får hive meg til køys så jeg kommer meg opp imorgen tidlig, er hjemom og henter noen ting og skal til leiligheten igjen imorgen og begynne å vaske ut og sånn 😉 . Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..