PS: nyttårsforsett

E egentlig ikke noen stor fan av nyttårsforsetter, men føles godt å ha noen slags målsetninger for året som kommer, så here goes 🙂 .

  1. finne nytt sted å bo, helst rimelig sentralt. Har blitt glad i Arna det året jeg har jobbet her, liker at det er koselig og landlig, helt nede ved en vakker fjord, og likevel bare 10 minutter med tog fra Bergen sentrum 🙂 . Blir kanskje leilighet eller hybel her, men har bestemt meg for at det blir greit å vite hvor jeg skal jobbe etter gården før jeg flytter 😉 . Har heller ikke helt bestemt meg for om jeg vil ha en koselig liten leilighet eller bo i kollektiv. Er jo vant til å bo i hybel med folk rundt meg, og syns leilighet blir litt stille og faktisk litt ensomt, men er jo godt når døren du låser bak deg er for hele leiligheten og ikke bare soverommet ditt, for å si det på den måten 😉 .
  2. dra på ferie-ridetur! dra et sted hvor de tilbyr rideturer på noen timer, eller en hel dag, helst på islandshester fordi det virkelig er noe spesielt med dem som rase. Skal kanskje til hytta til tanten og onkelen min i Tydal utenfor Trondheim, og der er det flere som tilbyr akkurat tur på islandshest, så blir gjerne til at jeg hiver meg på en tur der 🙂 .
  3. dra til Stavangår! Besøke en av de beste vennene jeg har 🙂 . Så langt har hun kommet til Bergen hver gang vi har vært sammen etter folken, så er min tur til å dra til henne nå 😉 . Blir sikkert kjekt!
  4. ta lappen. Har faktisk ikke sertifikatet ennå; da jeg skulle ta det var det mye som skjedde og mye som hadde skjedd, så hadde vi verdens beste konsentrasjon og følte at jeg «stagnerte», pluss at det selvfølgelig er veldig dyrt, noe som har vært et hinder  for å starte opp igjen. Men har bestemt at det er på høy tid nå, så målet er å begynne med kjøretimer igjen og ta lappen i løpet av året. Tvi, tvi 😉 .
  5. få en fôrhest? Har lyst til å ta meg av en hest når jeg ikke jobber på gården og får vært med hestene der mer. Å ha fôrhest innebærer at du «leier» en annen persons hest og betale for eksempel 100 kroner hver gang jeg rir hesten. Hester blir gjerne satt ut på fôr fordi eier en periode ikke har tid eller penger til å ta seg av den skikkelig, og er du skikkelig heldig kan du få være fôrrytter gratis. Må se an hvor mye jeg jobber og hvor mye jeg orker på fritiden, men med tid og stunder kommer det nok til å klø i ridefingrene igjen :p .
  6. ta ridetimer. Kanskje et mer realistisk mål enn å ha fôrhest. Har lyst å begynne å ta timer igjen så jeg ikke «ruster» og glemmer viktige ting, pluss at jeg savner så utrolig å hoppe sprang!
  7. dra på flere turer! Planlegger å kjøpe tretelt når de kommer på tilbud til påsken, så blir nok noen overnattings-teltturer i løpet av sommeren, gjerne med en venn eller to! Ellers håper jeg på flere langturer og overnattingsturer og generelt prøve ut ting jeg ikke har gjort før — lage gapahuk, lage mat med stormkjøkken, «orienteringstur» med kart og kompass, og så videre 🙂 .
  8. fortsette å sette inn penger til BSU så lenge jeg har råd.
  9. være den beste vennen jeg kan for Sasha. Familiehunden er så utrolig herlig og god, og hun fortjener det beste. Det er alltid ting du kan gjøre bedre med en hund, og jeg har noen målsetninger for det nye året 🙂 .

Kommer sikkert på et dusin til om jeg bare tenker meg mer om, og har helt sikkert glemt skikkelig åpenbare ting, men disse får holde akkurat nå 🙂 .

Igjen; godt nyttår!

2 kommentarer om “PS: nyttårsforsett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..