Godt nyttår!

Da var 2016 overstått. For meg personlig har det vært et godt år. Jeg begynte på jobben på gården i januar, og har lært så mye om både gård og hest, blitt kjent med fantastiske folk, og fått det mye, mye bedre psykisk enn jeg hadde det året før. Ting som krig, flyktningkrise og Trump-seier har preget meg også, men prøver å fokusere på det positive. På de flotte skogsturene jeg har vært på fordi jeg har fått meg en god turkamerat gjennom gården. På fremgangen på turfronten generelt, og at jeg har kjøpt og fått nytt utstyr som jeg gleder meg til å prøve ut, for eksempel presenning vi kan lage gapahuk med. På at jeg har fått jobbe med hest (!) et helt år, noe som virket fullstendig uvirkelig for bare litt over et år siden. På at jeg fortsatte å gjøre fremskritt på hesteryggen, for eksempel ved å ri på egen hånd for første gang, og å jobbe med en real bølleponni og oppleve at jeg helt fint klarte å holde kustus på ham. Har óg vokst enda mer personlig, og føler meg langt mer selvsikker enn i begynnelsen av året 🙂 .

Har besøk fra bestisen min fra Stavangår nå på tampen av året, og vi rakk akkurat å oppdage og se gjennom fantastiske Stranger Things før året var omme. Kan si at den trygt er verdt all den positive kritikken den har fått, fatter ikke at jeg ikke har «oppdaget» denne serien før, er bare litt synd vi har sett hele nå 😛 . Stakk óg på Roll og Rock-dineren i Skostredet og spiste burger og drakk milkshake, og selv om vi var litt småsyke og reduserte begge to var det en hyggelig liten tur til byen. Hadde egentlig tenkt å dra til Fløyen og se fyrverkeriet derfra, men droppet det på grunn av dagsform og været, noe som føles helt greit 🙂 .

2017 blir et spennende år, mest fordi jeg skal videre fra jobben på gården. Håper det blir et bra år, og får gjøre mitt beste for at det skal bli et år fullt av gode minner, som 2016 🙂 .

Godt nyttår, alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..