Et lite livstegn

Det e så deilig å bare være alene og ikke ha noen forpliktelser. Har akkurat hevet meg på sykkelen og rukket butikken før den stengte, hevet en pakke ferdigmiddag i stekepannen og spist den foran laptopen i joggebukse 🙂 . Ellers har jeg vel egentlig ikke gjort det skapte grann i hele dag, bortsett fra å rydde litt.

Pådro meg en aldri så liten influensa i forrige uke, så var hjemme og innendørs hele uka når jeg egentlig skulle hatt siste uka før jul på gården, inklusive en juleavslutningslunsj jeg hadde gledet meg til lenge. Er endelig blitt frisk nå, og selv om det selvfølgelig var koselig å feire jul med slekt og venner, er det óg utrolig deilig å bare kunne slappe av for meg selv. Har kattepus som holder meg med selskap, og merker at hun er alt selskapet jeg trenger hjemme hos meg akkurat nå 🙂 . Det er noe utrolig deilig med å ha en katt som hopper opp i senga, legger seg inntil deg og maler som hjelper så utrolig godt mot bekymringer og slitenhet, det blir liksom et «friminutt fra virkeligheten» hvor jeg bare er i nuet og slapper av.

Fikk en fjellduk og en del andre turting til jul, og gleder meg til å ta dem i bruk når jeg og to venner av meg skal ut på tur etter nyttår 🙂 . Blir nok et blogginnlegg fra ridetur imorgen og 🙂 . Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..