Tur til Sandviksbatteriet

Da var enda en helg over, og jeg er godsliten og klar for å ta fatt på en ny uke. Har fått meg en ny turkamerat i en kollega fra gården, og vi hadde tur nummer to på lørdag, fra Jordalen oppover mot Fløyen. Ble en koselig og god tur, preget av godt humør, historisk sus, skiftende værforhold og Pokémon Go 🙂 .

Møtte i Jordalen midt på dagen, la fra meg laptopen hos hun jeg skulle på tur med, og satte av gårde oppover fjellet i retning Langevatnet, på en gammel postvei. Ble et par pauser fordi turfølget kom over Poké-gymmer og ville pokémon å fange, men vi holdt godt tempo oppover.

IMG_20160730_131014
Begynnelsen på en lovende sti før Langevatnet som vi kanskje skal gå/klatre neste gang 😉

Hadde ikke gått i området før, så fikk oppdaget et flott nytt turområde 🙂 .Vi tok en avstikker til en slags gapahuk eller hytte ved et lite vann fordi det kom en skikkelig skur, og fikk anledning til å klappe en veldig søt og kosete hund. så bar det av gårde forbi Munkevatnet, og vi bestemte oss for å dra opp til Sandviksbatteriet på vei mot Fløyen.

Gikk på en smal vei som visstnok var den gamle hovedveien til Bergen med en flott utsikt over Sandviken, og etter noen bakker var vi til slutt oppe, og jeg fikk en omvisning av festningsanlegget før vi tok en rastepause øverst oppe.

IMG_20160730_135817
Sandviken og Bergen by 🙂

Hadde aldri sett Bergen fra denne vinkelen før, og det var godt å bare sitte der og skravle. Bestemte oss for å ta fatt på hjemveien igjen, og rigget oss til med laptop og gaming da vi kom ned igjen til Jordalen, etter et par flere Poké-pauser 😉 .

Er så glad i å gå tur, og er glad jeg har fått meg en tobeint turkamerat som deler den interessen. Ingenting galt i å gå tur med hund, men er óg deilig å ha noen å prate med oppover. Eneste problemet er at det blir mer tid til å ta bilder når turfølget er en 12 år gammel gordonsetter 😉 . Jaja, får prøve å ta flere bilder neste gang 😛 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..