5 år

ad2f7fd219b4aab01345ba39495b22d750929aeb8353f

Det føles ikke som om det er gått fem år, men samtidig føles det som om det har gått mange, mange flere, for det er utrolig hvor mange som later til å ha glemt hva de følte i de dagene, og rasisme og fremmedfrykt er voksende igjen i Norge, Europa og USA.

Kommer til å bli tøft at det er 22. juli igjen, spesielt fem-årsmarkering, men med alle nettrollene som er overalt for tiden, og de høyreekstremistiske partiene og politikerne som vinner frem i flere land, blir det deilig å ha en dag hvor vi står sammen mot høyreekstremisme. Tviler på at alle trollene kommer til å ha sunn fornuft og empati nok til å holde kjeft denne dagen, men vi får bare svare dem saklig eller overhøre dem.

Skal heldigvis på jobb i dag, foretrekker det over å bli sittende alene hjemme. Håper det blir en god dag.

Gi noen en klem idag ❤ .

 

My hell.pngRedigert: forresten, fikk ved en tilfeldighet vite om dette spillet nå i natt. North er et dystert rollespill hvor du spiller som en flyktning fra «Sør», som har kommet til «Nord» og møter rasisme og fremmedfrykt, samtidig som hen sliter med å passe inn og forstå de rundt seg. Du bor i en ruin og har en livsfarlig jobb, du skjønner ikke språket til de rundt deg, og det nærmeste du kommer en venn å snakke med er søsteren din som du sender brev til. Spillet er veldig surrealistisk, men får deg til å tenke. Følte det passet 22. juli veldig godt.

2 kommentarer om “5 år

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..