Åpen gård

Synes synd på de i Bergen som valgte å ikke gå på åpen dag på gården på Garnes søndag :3 . Var litt bekymret da jeg dro hjemmefra, fordi det regnet og generelt var grått og trist ute, men det tok seg opp utover formiddagen og snart strålte sola. Møtte opp på gården halv elleve og ble satt til å passe verdens nydeligste fire dager gamle kyllinger en stund, før det var lunsjpause midt på dagen og jeg fikk fri til å gå rundt og kose meg frem til vi sluttet klokken tre.

 

Skulle ønske jeg tok med kameraet så jeg fikk tatt enda flere bilder, men koste meg allikevel. Vi hadde mer enn 800 besøkende, pluss over 100 som var på jobb og med å arrangere, pluss barn under to som ikke trengte å betale, så vi regner med at det var rundt 1000 mennesker på gården på søndag, og det virket som om alle hadde det koselig. Lions Club, en global frivillighetsorganisasjon, stilte med folk som solgte mat og drikke, inklusive rømmegrøt, i det nyåpnede kjøkkenbygget, og vi hadde arrangement som kaninutstilling og -hopping, riding, natursti, RIB-båtkjøring med Arna og Åsane Røde Kors, og en masse forskjellige dyr publikum kunne se på og kose med. Sola skinte, og det var kjempekoselig stemning hele dagen.

Er utrolig glad jeg stilte, og vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra publikum. Er så glad i å gjøre ting for de som kommer på besøk her — har hatt barnehagebarn innom to dager på rad nå, og stått med hest og latt kidsene børste og sitte på hesten, og det virker som de har kost seg veldig. Gleder meg til sommeren kommer og alle dyrene skal ut på beite, da blir det om mulig enda koseligere her 🙂 .

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..