Søndagstur!

Hev på meg turbukse og ryggsekk og strøk til skogs med Sasha idag. Det var omtrent skyfri himmel, og akkurat passe kjølig, og det lå faktisk noe snø igjen oppover i fjellet. Dro opp til det nye «rastestedet» jeg har funnet meg med en idyllisk liten ås med noen trær, gikk til nærmeste sti, og bestemte meg for å la Sash bestemme om hun ville videre eller hjem. Hun ville videre, så vi stakk oppover mot toppen, og jeg bestemte meg for å gå av stien og dra på oppdagelsesferd.

Gikk gjennom noe veldig ulendt terreng, men kom til slutt ut i åpent lende og gikk fra høydedrag til høydedrag med stadig bedre utsikt over bygden og fjorden. Etter noen raste- og fotograferingspauser vendte vi snuten hjemover, og kom inn på en sti jeg ikke hadde brukt på mange år.

Merket at Sash var skikkelig god-sliten og fornøyd da jeg var på vei over jordet til huset vårt, og det føltes godt. Er så glad for at jeg kom meg av gårde på tur, og føler at det gjorde meg mer klar for jobben i morgen, både fordi jeg fikk mer energi og fordi jeg vet at jeg kommer til å sove godt i natt 😉 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..