Det er VÅR!

IMG_20160414_122659
Så mye pels må jeg ta av børsten regelmessig når jeg børster Emir 😉

Dette innlegget har ligget som utkast et par dager, og det begynte opprinnelig sånn: «kan ikke garantere at det ikke kommer mer snø, denne vinteren har jo vært ganske kraftig, men får virkelig følelsen av at det er vår for alvor.»

I dag kom det snø 😉 , men ja, føler virkelig at våren er her. Det er varmt nok til at vi kan ha skyvedøren åpen så katten kan komme og gå som hun vil, hestene på gården har begynt å røyte for alvor og blitt skikkelig våryre, og jeg har begynt å spise is for alvor.

Tiden flyr på gården, men dagene og ukene fremover kommer til å bli mer hektiske, med mye som skjer og mest sannsynlig en del dager med ekstrajobbing. Vi hadde vår første barnehagegruppe innom forleden, og hadde et opplegg for dem hvor de gikk fra «post» til post og fikk se forskjellige deler av gården, kose med og børste en hest, og grille pølser over grillen. Jeg syntes det var kjempekoselig, men så var det en veldig «flink» gruppe barn, og de ansatte  på gården har sagt at det også kommer barnehagebarn som er mer ville og gale.

 Det beste vårtegnet så langt er imidlertid at vi har fått lam på gården ❤ .

IMG_20160414_121014

Her er de første tre. Nusseligste små dyrene. På størrelse med små hunder og både nysgjerrige og kosete, og med en stolt mor som passer godt på. Siden da har det kommer flere til, og enda er det tre sauer til som skal føde. Håper å se et lam bli født 🙂 .

I dag fikk vi også oppleve å bære lam i armene, fordi tre lam skulle fra den litt skjermede bingen der de ble født til parken der sauene går fritt. Var utrolig spesielt og koselig å bære et omtrent nyfødt lam i armene som om det var en katt. Enda en grunn til å elske å jobbe på gård 🙂 !

Ellers tviler jeg på at jeg kommer meg gjennom «10 mil i april»-utfordringen, siden jeg bare har logget rundt tre mil og måneden omtrent er omme 😀 . Får hive meg rundt på en langtur eller to, selv om jeg ikke helt har trua på at de blir til sammen syv mil. I wish 😉 .

Hest og chill
Bestevenn Emir har funnet ut at jeg er en god pute å hvile hodet på ;p !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..