Å være eller ikke være

Da var det endelig helg. Har begynt å jobbe mandag, tordag og fredag fast, og jobben involverer en del leiing av hest, så selv om jeg ikke syns jobben er slitsom sånn sett, men merker det i føttene nå som jeg har satt meg ned foran dataen, og er glad jeg kan sove lenge i morgen tidlig 😉 .

Var utrolig fint vær i dag, men apropos vær; se hvem som lever i beste velgående o.O !

 

Viste seg at væren ikke kunne hentes denne uka likevel, så fikk satt av tid til væren så han fikk kost og bøllet litt mer med meg 😉 . Fikk også tatt bilder jeg ble litt mer fornøyd med, og planlegger å skrive ut ett av dem og henge det opp i rommet hvor vi spiser lunsj hver dag, til minne om ham. Er uansett glad jeg fikk mer tid med ham etter at jeg følte jeg ikke fikk tatt skikkelig farvel forrige fredag.

Har også tatt en del flere bilder, selv om det selvfølgelig ikke var like mange fotomotiver i dag som da jeg ikke hadde noe å ta bilder med 😀 . Men kan dele dette praktbildet av flotte hesten som er flink til å smile til kamera når han blir tatt bilde av :3 .

PICT0173

Er uansett veldig glad det var «vårlig» i dag, med sol og varme. Skikkelig idyllisk å leie hestene, og siden vi ikke hadde mye å gjøre heller, ble det en del tid til å slappe av og nyte været. Elsker denne jobben, men syns tiden flyr altfor fort, er jo mars allerede.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..