Turdrømmer

Kjenner jeg har lyst til å komme meg ut på en skikkelig tur, og fikk lyst til å skrive ned ting jeg har lyst til å få til. Valgte overskriften «turdrømmer» fordi det ikke er alle disse som er like realistiske 😉 .

Overnatting i naturen

14d24-img_20150109_202143Har også lyst til å overnatte i fri natur igjen, mest sannsynlig i gapahuken i nærheten av Lyseskaret; bare gjøre opp ild, rulle ut soveposen, og tilbringe natten der. Tar med mat og drikke i sekken sammen med noe godt og en god bok. Var koselig forrige gang og blir sikkert en like god opplevelse neste gang jeg gjør det, selv om det mest sannsynlig blir uten Sasha denne gangen 😉 . Kanskje drar jeg i natt allerede, kjenner jeg har lyst å komme meg utendørs.

 

Langtur og enda lenger langtur

Var på en lang-sykkeltur for ikke lenge siden, og har lyst til å gjøre ferdig turen og dra hele veien til hytta på Gullbotn. Må vente til våren kommer for alvor, men har det definitivt som mål for året, og tar kanskje med soveposen og bygger inn en overnatting på veien 🙂 . Den siste turen nådde jeg godt over halvveis, så har stor tro på at jeg når frem neste gang.

Har óg planer om å dra østover fra Gullbotn og gå helt til Voss, kanskje fra hytte til hytte. Har ikke i nærheten av erfaring eller utstyr til det nå, og vil ikke bli en av dem som Røde Kors må hente ned fra fjellet, men liker å ha «langtidsmål» jeg kan strekke meg etter som motivasjon 🙂 .

Gapahuk

PICT0080Gapahuken jeg kom over på tur i dag har fyrt opp under «drømmen» om å finne meg et sted utenfor allfarvei og bygge min egen lille enkle gapahuk. Har veldig lyst til å bygge en liten gapahuk eller et annet slags ly. Har ingen erfaring med dette, så tror ikke jeg kommer til å bygge et mesterverk, men tenker å prøve og se hva det blir til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..