Det går mye bedre nå

Skrev for en tid tilbake om at jeg hadde det utrolig tøft, men det er nesten overraskende hvor utrolig mye bedre jeg har det for tiden. Har en jobb jeg elsker, og som jeg gleder meg til å gå til, og det er så deilig å jobbe med hest og andre dyr igjen.

Trodde aldri jeg skulle ende opp med å jobbe på gård, eller like det så godt, men jeg trives kjempegodt her. Det er herlig å få jobbe med hest igjen, selv om jeg har fått sansen for mange av de andre dyrene óg. Er en kjempegod følelse å leie hest, kose med kalver og spise dagferske egg fra egen gård til lunsj.

Pendler en ganske lang strekning til og fra gården, noe som er litt av grunnen til at jeg er glad jeg bare jobber 50% så langt, men føler dagene flyr, og storkoser meg.

IMG_20160107_144804
#koseligmedkalv

IMG_20160105_112417

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..