Så kom sommeren

«I love the Scandinavian summer, it’s the best day of the year!»

Føler endelig at sommeren er kommet for alvor. Har ansvar for Sash igjen over helgen, så jeg tok en tur til butikken med henne for å handle mat, og dro ned på stranden med henne på vei tilbake for å kjøle henne ned. Var ikke en så lang tur, men merket at hun var glad for å få vasse og kjøle seg ned, og hun var kjempetørst når hun kom hjem igjen.

Har hatt lillebror og venner på besøk, og har blant annet spilt Worms og hatt Life is Strange-maraton, bortsett fra at vi ventet en dag mellom episode to og tre siden spillet er såpass «tøft» at du ikke kan spille det på én kveld, i hvert fall hvis du ikke er forberedt på tingene som skjer i spillet. Liker å introdusere Life is Strange for nye folk, spesielt når de setter like stor pris på spillet som jeg gjør, og nå grue-gleder vi oss til episode fire av fem kommer ut i juli ;).

IMG_20150625_211825[1]Ellers satte vi oss endelig inn i et brettspill som heter Europe Engulfed, som er et slags mer avansert Axis&Allies, som igjen er et slags mer avansert Risk ;), hvor du spiller med treklosser med klistremerker på den ene siden, så du ser hva slags styrker du har, mens du bare ser baksiden av fiendens klosser til du er i kamp med dem. Det gjorde spillet ganske realistisk og uforutsigbart, fordi du aldri var helt sikker på hvor sterke styrker fienden egentlig hadde i hvert område.

Katten Mio la sin elsk på spillet for lenge siden, men det er først nå vi tobeinte virkelig kom inn i det, og det viste seg at når vi ga det en sjanse, på tross av en veldig kronglete regelbok, var det faktisk utrolig gøy, og vi spilte til lillebror måtte løpe til bussen hjem til Trondheim, rett etter at jeg hadde omringet den tyske hæren i Stalingrad :).

Har óg kommet omtrent halvveis i boka Du ser det ikke før du tror det, som jeg nevnte i et innlegg for litt siden. Kunne en del av stoffet fra før, men har óg lært mye av den, og liker at den ser begge sider, altså både at den maner om å «se» barn som har det vondt hjemme, men også om å ikke bli hysterisk og «male fanden på veggen», som de skal ha gjort i Bjugn-saken.

Samtidig er den smekkfull av statistikk, fakta, innsikt fra fagfolk og refleksjoner, og jeg skulle virkelig ønske at alle i Norge leste den, spesielt alle som jobber eller skal jobbe med mennesker. Gleder meg til å ha Sasha helt for meg selv hele helgen, planlegger å bake pei i morgen, og ta en skikkelig fjelltur i det (forhåpentligvis) fine været 🙂 . Så er det på’n igjen med oppladede batterier når uka begynner igjen. Livet er skikkelig godt noen ganger 🙂 .

EuropeEngulfed

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..