Anbefaling til ryttere: Aquapac

Jeg liker å ta bilder, men når du sitter på hesteryggen har du ofte nok med å holde kontroll på hesten, og det tar tid å få en mobil ut av lommen, ta bilde og få mobilen trygt tilbake i lomma. I mellomtiden kan det plutselig skje noe, og plutselig er smarttelefonen du har i hånda veldig i veien, om du ikke mister den i bakken og må hoppe av hesten for å hente den.

Nå er tingen at jeg også liker å padle, og fordi jeg vil ha mobilen med meg i kajakken kjøpte jeg et vanntett hylster til mobiltelefonen (en ekstra fordel er at lommen flyter selv med mobil inni, fordi den er fylt med luft):

Nylig slo det meg at jeg selvfølgelig kan ta med meg på hesteryggen også. Har ikke prøvd en ridetur med den ennå, men har prøvd å ha mobilen i lommen og ta et par bilder, og det gikk helt fint å bruke touch-skjermen gjennom plasten og ta bilder, selv om de ble litt uklare. Vurderer å klippe et hull til kameraet, men da er selvfølgelig ikke lommen vanntett mer.

Men for oss ryttere er ikke det viktigste at lommen er vanntett, selv om det selvfølgelig kommer godt med om du mister mobilen i en søledam, men at du kan ha den rundt halsen, sånn at du kan ta et bilde med mobilen, og så slippe den og ta tøylene på et øyeblikks varsel.

Bare et tips til andre som liker å ta bilder fra hesteryggen 🙂 .

Merk: vet ikke hvilke alternativer til Aquapac som finnes, brukte denne lommen som «modell» bare fordi det er den jeg har. Godt mulig det finnes andre der ute som er langt bedre. Prøv deg frem:)!

2 kommentarer om “Anbefaling til ryttere: Aquapac

  1. Det hylsteret var jo helt genialt! Tror jeg må få tak i et sånt før eller siden. Hittil har jeg ikke mistet mobilen fra hesteryggen, men man vet jo aldri 😉

    Liker

    • Det er helt utrolig genialt. Har opplevd mange øyeblikk på hesteryggen hvor jeg skulle ønske jeg kunne ta et bilde, men ikke turte ta frem mobilen. Blir ikke like klare bilder siden du tar gjennom plast, men du får i hvert fall tatt bilde :).

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..