Siste dag i paradiset

Det er utrolig hvor mye du klarer å skvise inn på en 12 kvadratmeters hybel på bare to skoleår. Har flyttet ut ut av hybelen, og fant ut at bare pensumbøkene fylte to bager. Men klarte til slutt å trylle fjellet med eiendeler oppi bager, sekker og plastposer, og hybelen ble tom og ren til slutt.

Kommer til å savne deg, verdens vakreste bygd!
Eget bilde

Var rart å låse døra for siste gang og dra — kommer til å savne det lille paradiset jeg har hatt her i Sogndal, og som ikke kommer til å være der lenger om jeg flytter tilbake, siden alle jeg kjenner da selvfølgelig er blitt spredt for alle vidder. Det rareste er dog at jeg straks skal av gårde helt til kalde, fjerne Nord-Trøndelag — har kommet inn på det hemmelige førstevalget mitt, så nå blir det flytting igjen om under en måned😉! Gleder meg til å bo lengre nord i Norge enn jeg noen sinne har vært før, og med bosted i Trøndelag blir det vel mer tid til slekt i Trondhjem i løpet av året enn vanlig óg! Tror det rareste blir å skulle bo ved en elv langt inne i landet (med like langt til kysten som til Sverige) og ikke ved en fjord, som jeg er vant til fra Bergen, Nordfjordeid og Sogndal. Men gleder meg til å få oppleve en skikkelig kald, hard vinter!

Håper og på å få mer bloggmateriale når høsten kommer. Bloggen har ligget veldig brakk, og jeg har vegret meg for å skrive innlegg uten skikkelig innhold (selv om jeg føler at jeg til en viss grad har gjort det noen ganger likevel). Skal bli godt å få ting å skrive om igjen🙂.

Stå på!

2 kommentarer om “Siste dag i paradiset

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..