Flittige studenter #eksamensinnspurt

Vi er flittige student overalt! Er nettopp tilbake fra Meieriet, studenthuset vårt, hvor vi har hatt eksameinnspurt-sketsj i ledd av markeringen av sammenslåingen av flere avdelinger (tror jeg det var) og åpningen av nytt høyskolebygg. Spilte oversnill sosionomstudent som prøvde å holde humøret oppe med store doser Marie-kjeks, helt til alt av energi var brukt opp, gruppen hadde oppdaget at vi hadde eksamen samme dag, og jeg endte opp i fosterstilling på gulvet med en flaske finlandia. Så hadde vi et innslag hvor vi viste en tenkt diskusjon på et lærerrom. Virket som publikum var fornøyd med begge sketsjene, på tross av en liten glipp mot slutten av den siste sketsjen 😉 . Men er godt å ha begge overstått, var godt å stå på scenen igjen etter en lang stund med fravær. Kjente det var godt med et energi-boost just nu, synes bare litt synd på bar- og vaktgjengen som skal rydde opp etter alt mariekjeks-sølet vårt på scenen😉 !

Nu blir det avslapping med kaffe mocca-is, iskaffe og Thale på DVD! Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..