Pustepause

Soundtrack: God Smiles
Da har man vært frivillig vakt på Meio igjen, elsker det. Ikke mye som skjer (og har taushetsplikt, så kan ikke utbrodere om selv de små tingene som skjer), studentene er som regel snille som lam (om enn litt mer feststemte), men får om ikke annet øvd meg på å vise autoritet:p. Så vanker det kos med gratis pizza og drikke med gjengen etterpå — en venninne av meg satte igang et oppfetningsprosjekt for meg, så fikk beskjed om å spise store mengder pizza, og fikk med meg en stor pose gratis boller hjem:). Liker sånne prosjekter:)!
Var dog ikke akkurat en helt perfekt kveld — da vakten var over og vi hadde fått ut alle gjestene, skulle jeg bare tilfeldigvis sjekke Face på mobilen — og fikk vite at en venn av meg hadde vært i frontkollisjon med en annen bil på Sotra og at ene bilen av totalt utbrent… heldigvis gikk det bra med både henne og de andre involverte, men var selvfølgelig ikke en så veldig kjekk beskjed å få. Skal bli godt å se henne igjen til uka:)!
Og så, i en skjebnens ironi, laster Veslemøy opp denne på Face i dag…
©Veslemøy Tegneserie
Stiller meg bak den. Take care, all:)!

En kommentar om “Pustepause

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..