Nærkontakt med hjort

Hadde en skikkelig dårlig dag både igår og idag, men kom meg ut på en tur midt på natten, og den gjorde meg skikkelig godt. Gikk til kirken og tilbake, og så til min store glede to hjort på jordet nær kirka. Fikk tatt noen bilder på ganske stor avstand, og var storfornøyd med å ha sett dem.

Men så, da jeg kommer ned den siste svingen før jeg går inn i nabolaget mitt, ser jeg tre hjort til. De står på den andre siden av veien, bare et steinkast unna meg, og de står stille så jeg får tatt noen bilder av dem.

Tre hjort ser mot kamera fra andre siden av en landevei opplyst av gatelyktene.

Jeg har aldri sett hjort på så nært hold, og i så godt lys, og det gjorde virkelig dagen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..