Fremtidsplaner

Siden kontrakten min med hotellet går ut over nyttår, driver jeg og legger fremtidsplaner. Jeg leker med tanken om å spare opp penger og flytte til utlandet, kanskje først med et studieår i et annet land, kanskje Taiwan. Jeg vet det er nærmest umulig å finne jobb i Norge, og det hadde vært spennende å prøve meg i utlandet. Har jo bodd tre år i Statene, riktignok med familien min, og ene lillebroen min og kjæresten hans har studert i henholdsvis Sør-Korea og Japan, og jeg merker at det fungerer veldig som motivasjon, en slags påminnelse om at det faktisk går an 😉 .

Jeg vet ikke hvilket land jeg kommer til å bestemme meg for, men jeg vurderer Tyskland og Nederland fordi de er forholdsvis lik Norge, og Kanada og England på grunn av språket. Jeg hadde flyttet til Viet Nam om det ikke hadde vært for at trafikken der er livsfarlig. Pluss at vietnamesisk er et vanskelig språk å lære — jeg vet, jeg har prøvd 😀 !

På den annen side er det selvfølgelig sikkert akkurat like vanskelig å finne jobb i utlandet, siden korona er, ja, en pandemi, men det er en god tanke å leke med, så jeg driver nå og leser meg opp og undersøker muligheter, og snakker med en venn av meg som også vurderer å søke jobb i utlandet. Jeg kommer til å finne en jobb før jeg drar (eller, prøve, i hvert fall), og spare opp en god slump penger på forhånd, men det blir likevel et eventyr, og forhåpentligvis spennende og en deilig forandring, og ikke minst lærerikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..