Klar for en ny uke

Dagsformen går veldig opp og ned for tiden. Jobben er en av tingene som drar meg opp, samtidig blir jeg veldig sliten av å være ute blant folk, så jeg er gjerne ganske langt nede når jeg kommer hjem, og så begynner formen å ta seg opp igjen utover ettermiddag og kveld.

Prosjektet mitt med å koble av fra mobil en halvtime hver dag går veldig bra. Det siste jeg fikk oppleve under en sånn mobilfri halvtime var at jeg kom meg ut av huset utpå kvelden og gikk en kort tur med hodelykt, og fikk se to øyne i mørket som jeg tror må tilhørt en rev.

Bortsett fra det har jeg sittet en del foran skjerm og ikke funnet på noe særlig, utenom å spille over nett med en god venn forleden. Jeg skal jo egentlig finne ny jobb, men sliter med å komme igang.

Katten Mio sitter i solen på et lite bord på terrassen og speider utover jordet. Bak bordet står en benk med to pynteputer.
Vær etter Mio sitt kattehjerte

Sitter her klokka ett om natten og hører regnet hølje ned utenfor. Jeg er faktisk glad for at det skal regne mye til uka. Jeg har blitt skikkelig glad i regn og vind, og gleder meg til kulingen vi er blitt lovet imorgen, og regnet som skal vare hele uka. Familiekatten er ikke enig, hun har vært mye mer inne og blitt mye mer selskapssyk etter at være snudde, og de siste par-tre nettene har hun til og med ligget i sengen min om natten. For all del, det er kjekt med sommmerdager hvor solen skinner, det er varmt, og du kan ha terrassedøren åpen, men jeg gleder meg til flere mørke kvelder og kopper med kakao, og det skal bli godt å tenne stearinlys i mørket og fyre opp i ovnen for første gang for høsten også.

Men i hvert fall. Dagene er ganske like for tiden, men jeg får se hva fremtiden bringer. Har også bursdag om en måned, så det blir jo også et lite avbrekk :p .

Stå på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..