Hverdagsliv, piknik og en kodebrikketyv

Da var hverdagen og regnet tilbake.

Har som jeg sikkert har sagt vært hjemme hos foreldrene mine og passet hus og katt over påskeferien, og med unntak av at bankkodebrikken forsvant sporløst og jeg ble mer og mer redd for at den hadde falt ut av lommen min og blitt borte på en av turene jeg gikk har det vært en flott ferie. Katten satte pris på å ha noen hjemme hos seg, og siden det var påske skjemte jeg henne bort med våtfôr på boks og masse kos.

Til og med de første dagene etter påsken var positivte, fikk truffet igjen en venn jeg ikke har vært med på en stund da hun inviterte meg på piknik i byparken, og vi ble sittende ved Lille Lungegårdsvann å spise Smash og skravle i det fine været en stund. Ellers gikk dagene med på å gå en av turene fra påsken om igjen, i håp om å finne kodebrikken, og å besøke det lokale lensmannskontoret og hittegodskontoret til busselskapet, uten hell. Måtte óg innom banken for å få betalt strømregning og studielån, men der var selvfølgelig nettverket nede, så jeg småstresset og hadde egentlig avfunnet meg med at jeg også ville måttet bestille ny kodebrikke til slutt, pluss at jeg ikke ville fått sendt inn meldekort til helga siden jeg ikke ville kunne logge meg på Nav.

Mio.jpg
Ingen tegn til dårlig samvittighet.

Fant endelig kodebrikken igjen til slutt, for det viste seg at pus, som for øvrig også stakk av med en blyant jeg trengte for kort tid tilbake, hadde brukt den som leketøy og lagt den fra seg bak noen bilder i trappegangen.

Det er takken man får.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..