Har noe løsnet?

Det er en god stund siden jeg blogget regelmessig, men de siste dagene har jeg plutselig lagt ut noe hver dag. Det er akkurat som om noe har løsnet og jeg har gjenoppdaget blogge-gleden. Tror det er påsken som gjorde meg godt, som jeg skrev litt om, trengte vel en forandring i rutinene og litt ekstra kos.

Har skrevet en del om dette før, om at jeg ikke har jobb for øyeblikket og dagene blir veldig like, og at jeg havner i en ond sirkel hvor jeg får mindre tiltakslyst fordi dagene blir så like, at jeg ikke får i meg nok mat, som gjør at jeg fungerer dårligere og glemmer hvor jeg legger ting, osv. Jeg syns åpenhet er viktig, og har ikke noe imot å skrive om problemer her, men tror ikke ting blir bedre av at jeg skriver enda et sånt innlegg nå.

Får prøve å utnytte energien jeg fikk av påskeferien og fortsette å være aktiv. Gleder meg også til norsktreningen begynner igjen i Røde Kors-huset.

Får sette meg noen mål så jeg har opplevelser å fortelle om, og fortsette å skrive om ting som opptar meg.

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..