Jeg har plutselig masse fritid

Gorm bursdagstur (3)

Så jeg har etter to år sluttet på 4H-gården der jeg har jobbet i to år. Det var jeg som selv valgte å slutte, og jeg kjente jeg var klar for nye utfordringer og begynte å gå litt lei rutinene på gården. Har blitt kjent med fantastiske mennesker på gården, har lært en del om dyr og hest, og har funnet et sted hvor jeg kan drive fast med hest fremover skulle jeg ønske det.

Tingen er at det har blitt litt kluss og misforståelser mellom meg og Nav, så istedenfor å gå rett ut i ny praksisperiode har jeg nå ingenting å gå til, i hvert fall til jeg får igang dialog med min nye behandler. Der og da var det lite gøy å få den beskjeden, spesielt fordi jeg også samtidig har hatt et par tøffe konflikter med to venner (attpåtil uavhengig av hverandre), så dagene før og etter nyttårsaften har vært veldig preget av det, for det er jo å jobbe jeg har lyst til,

Men så begynte jeg å se på det fra den lyse siden. For nå har jeg jo faktisk veldig mye fritid. Jeg er ikke engang mellom jobber som i «jobben din nå er å finne deg en jobb», jeg er mellom jobber som i «avventer svar fra NAV».

Så idag begynte jeg å tenke på at jeg faktisk kan gjøre mer som jeg vil nå. Dra på hyttetur til Gullbotn i noen dager eller en uke. Ta de lange turene jeg har drømt om. Dra på en reise eller to. Besøke slekt og venner jeg har sett altfor lite til fordi de bor i andre byer.

Håper jo at jeg kommer meg ut i arbeid igjen så fort som mulig, men tenker jeg også skal prøve å nyte «ferien» så godt det lar seg gjøre, uten å begynne å kjede meg. Men skal nå også presse inn mer konstruktive ting, som å få tatt det barristakurset så jeg har en større sjans til å få jobbe på en kafé eller kaffebar, pluss at jeg da vil gjøre en bedre jobb der, selvfølgelig 😉 .

Tror det skal bli deilig å ha fri en liten stund, og tenker også at det er velfortjent 🙂 . Liker også at dette er omtrent motsatt innstilling av hvordan jeg tenkte da jeg gikk folkehøyskolen, så merker at jeg har både omtrent har slått depresjonen og samtidig også fått mye større tro på meg selv.

Håper og tror at 2018 blir et tøft år, selv om det har fått en røff start 🙂 !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..