Bucket list for høsten

Da var høsten kommet for fullt, og jeg legger planer som for det meste innebærer tur 😛 .

 

Dra på nordlystur.

Arnanipa dagstur.jpg
Fra en tidligere dagstur på Arnanipa.

Følger med på nordlysvarselet og værmeldingen og tenker å stikke opp på Arnanipa en natt med en god venn og prøve å få med meg noe nordlys. Jeg vet at nordlyset er ganske svakt så langt sør, men det blir nok en koselig tur uansett. Tar med noe niste og varm drikke, og fjellduk og ullpledd for å holde varmen, og rigger oss til øverst på fjellet og venter.

Har vær på «hodelyktturer» før, og syns det er en spesielt koselig måte å gå tur på. Du har en høyere sjanse for å møte på ville dyr du ikke ser mye til på dagtid, som hjort og rev, og du ser ofte stjerneskudd hvis du følger med på nattehimmelen. Så er det noe med at stemningen i skogen er helt annerledes nattestid.

 

Gå over Fløyen fra Bergen til Arna.

Har lyst til å gå over Fløyen, noe som skal være fullt mulig på én dag. Har kjøpt kart over fjellene og ser på kartene på ut.no og planlegger, og venter på en passende dag. Tenker det er best å dra en søndag, fordi da skal alle hyttene på Fløyfjellet være åpne, pluss at det da sikkert er andre folk der om noe skjer. Håper på å få med meg venner, men blir sikkert en flott tur uansett.

 

Øve på å henge opp treteltet mitt.

Tentsile FliteHar fått kjøpt meg et tretelt, som kan settes opp på bakken, men også henges opp mellom tre trær. Skal henge det opp flere ganger dels fordi det er et utrolig kult telt, men også fordi det har vist seg å være litt tricky å «rigge» riktig 😉 . Tror ikke jeg kommer til å sove i det flere netter fordi det er et ganske tynt telt som ikke holder godt på varme, men blir kjekt å sette det opp et par ganger til 🙂 .

Gleder meg til sommeren kommer og jeg kan ta det i bruk for fullt!

 

Utforske «ytterkantene» av Bergen

Dra til Austevoll, Herdla, og andre steder i utkanten hvor jeg ikke har vært før, eller i hvert fall ikke på lenge. Kan sikkert også dra på noen fine turer mens jeg først er der 😉 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..