Gjensyn med Gullbotn

Stavret opp av senga klokken halv syv idag og kom hjem igjen rundt halv 11 om kvelden, for idag kom jeg meg endelig av gårde på turen til hytta på Gullbotn, som jeg har planlagt en stund 🙂 .

Etter en fin gårdsdag som for det meste bestod av maling av fjøs, var det av gårde til Øyrane for å kjøpe en kebab og gi seg til å vente på bussen, og så var det av gårde til den gamle familiehytta på Gullbotn.

Gullbotnhytten er liten og koselig, uten innlagt vann eller strøm, og jeg har utallige gode barndomsminner herfra. Her har vi tilbrakt mange gode påsker og vintre, vi har spilt mange, mange timer med brettspill og lest masse Donald, hatt «olympiske leker» for oss i familien i opptil flere påsker, akt ned de bratte bakkene rundt hytten, lekt i regnet og gått flotte turer i fjellene. Du skjønner poenget 😛 . Det er en koselig liten hytte, og den betyr så utrolig mye for meg.

Elsker både selve hytten og beliggenheten, og får en nesten salig følelse når jeg kommer inn døra. Merker at den frihetsfølelsen jeg får av å være i naturen, å bare kunne slappe helt av og glemme alt av stress, er så mye sterkere når jeg er på hytta 🙂 .

Var litt grått da jeg kom dit idag, men jeg merket det knapt, det var bare så deilig å komme inn døra der, tenne lys, få igang gassovnen, og slå seg ned og slappe av, og så ta en tur ut i turterrenget.

Har faktisk ikke vært der på en stund nå, men nå som jeg endelig kom meg ned dit merket jeg at jeg bare må tilbake så fort som mulig. Fikk også vært der altfor kort tid idag, siden jeg måtte rekke bussen hjem.

Blir en del snekring og generell lapping på ting fremover når jeg er der, men er jo koselig det óg. Blir jo en del «kos» også når jeg først er der.

Thug LifeEllers er jeg faktisk glad Os’ ene og eneste kjendisbøllesvane endelig ble avlivet idag så vi kan gå videre med livene våre. Hadde vært fint om alle disse som har vist et utrolig engasjement over denne ene mannevonde fuglen nå kan bruke kreftene sine på mindre meningsløse ting.

Troll.PNG

Troll2.PNG

Troll3.PNG

Troll4.PNG

Troll7.PNG

Troll6.PNG

Det er faktisk andre som trenger hjelp der ute, når dere er ferdige med å skrive sinte innlegg om barn og barnehageansatte og drapstrue politikere 🙂 . Eksempler på fine ting du kan gjøre, pent vinklet i anledning agurktiden:

  • Gå til Røde Kors og bli besøksvenn eller flyktningguide, så har du noen å se på svanene med. Bare ikke mat dem, og for all del ikke med brød, for det skal ikke fugler ha.
  • Støtte organisasjoner som Redd Barna, SMISO og Stine Sofies Stiftelse som jobber for barns trygghet så fremtidens svaner slipper å bli skremt av lyden av krangling og slåssing i hus rundtomkring.
  • Kjøpe gatemagasiner og ellers stille opp for rusmisbrukere, så morgendagens svaner ikke blir skremt eller plaget av voldelige narkomane eller skader seg på sprøytespisser.
  • Sende «Syria» til 2060 nå med en gang, og bidra til at morgendagens syriske svaner vokser opp uten å måtte gjemme seg for soldater, og uten å være livredde for granater og bomber.

 

God helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..