Glød

Har merket at «gløden» for å blogge er blitt litt borte i det siste. Virker som det gjelder flere enn meg, for er flere blogger jeg følger som har blitt oppdatert mindre. Har funnet nye spennende folk å følge, og vet at bloggere kan ta «pauser» og så begynne igjen, men vet også at mange har flyttet over til for eksempel Instagram, fordi det å bare laste opp et bilde og skrive en kort tekst egentlig er en vel så enkel måte å holde folk oppdatert om ting på.

Har drevet og blogget i flere år, og har jo lyst å fortsette, men har ikke helt samme motivasjonen for tiden. Flere ganger har jeg opplevd noe, eller hatt noen tanker jeg har hatt lyst å dele, og så begynt å skrive og bestemt meg for at det ikke høres interessant nok ut. Har jo også ting jeg kunne ha delt, som hverdagen på gården og hvordan ting er der, men har av én eller annen grunn ikke følt behov for det heller. Tror det har litt å gjøre med at bloggen har vært en måte å få ting ut på når jeg har vært deprimert og isolert, og at nå har jeg flere å snakke med om ting i virkeligheten, men er jo så mye jeg egentlig kunne skrevet om.

Vil ikke slutte med å blogge, for liker jo veldig godt å skrive og får jo utløp for det når jeg skriver her, så kan vel ha som et slags nyttårsforsett å begynne å blogge mer regelmessig igjen, og prøve noen nye ting og se hva som funker for meg. Har litt lyst å skrive ett «en dag i et liv»-innlegg om en typisk dag på gården, og har et par småting jeg kan skrive om óg, og så kan jeg jo alltids ha ting som blogginnlegg om turer jeg har dratt på med «speidertroppen» eller Sasha. Så går jeg jo videre til ny jobb og bolig snart, og da blir det nok en del oppdateringer om det óg 🙂 .

Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..