En kjærkommen god nyhet :)

Hadde en ganske lang dag torsdag, som heldigvis endte veldig godt. Katten til en venninne av meg hadde vært borte i fem dager, og siden han er typen som kommer inn hver kveld, var vi begynt å bli veldig redde for ham. Hadde bestemt meg for å bli med å lete, og vi ble enige om å ta en leteøkt etter mørkets frembrudd, for å se etter øynene til katten med hodelykter. Dro fra jobb klokka tre og tok bussen hjem, og så ble jeg sittende hjemme i en halvtime-time før jeg tok ekspressbussen til byen, kjøpte en burrito, og dro nedover til der hun bor. Tok på meg hodelykta og så litt i veikanten og sånn på vei til huset hennes etter katten. Det skulle vise seg å være unødvendig 😉 .

Da hun åpnet døra, kunne hun fortelle at hun hadde bestemt seg for å ta en kort letetur rundt huset rett før jeg kom, og at katten bare plutselig sto bak henne. Kom inn i leiligheten hennes og ble møtt av en litt tynnere, men helt fin katt som var tydelig glad for å komme hjem, og som etter å ha fått kos av meg og prøvd å knabbe et par brødskiver la seg i senga under dyna og begynte å mjaue etter at matmor skulle komme og legge seg med henne. Matmor hadde imidlertid satt himmel og jord i bevegelse for å få katten hjem igjen, så hun måtte oppdatere Facebook om at katten var kommet til rette og fjerne savnet-innlegg fra rundtom på Facebook, og så måtte vi ut og ta ned alle savnet-plakatene som var hengt opp på stolper og i busskur og butikker rundt omkring.

Så istedenfor dyster leting etter en forsvunnet katt i mørket og kulden til langt på natt, hadde vi en koselig kveld hvor vi kjørte rundt og tok ned plakater 🙂 . Var så utrolig deilig å få en sånn god nyhet, og følte det har «lyst opp» både dagen etter og dagen idag 🙂 .

Føler óg hele hendelsen gjør meg skikkelig takknemlig for at jeg har katten Mio, og det er liksom litt ekstra deilig å ha henne sammen med meg nå, enten hun går rundt på gulvet og «snakker» mens jeg lager mat eller rydder, ligger på gulvet og maler når jeg sitter på dataen, eller kommer og legger seg inntil beina mine når jeg har lagt meg.

Sto opp halv åtte for å dra på jobb, og kom hjem igjen etter katt og chill i 11-12-tiden, så var rimelig trøtt da jeg våknet og skulle på jobb igjen fredag, og det var godt å ha en hviledag idag, men det var verdt det 😛 . Var så utrolig godt å se den katten igjen, og en så god opplevelse å se katt og eier gjenforent 🙂 .

Igjen, trengte en sånn fin god nyhet nå, er óg en fin påminnelse om at noen ganger går ting skikkelig bra 🙂 !

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..