Gøy i lufta

Da var jeg nettopp hjemme fra tissu-trening, og skulle ønske det var trening imorgen og, eller at timen idag varte lenger. Sa til en klassekamerat idag at tissu er som å ri hester — det er øyeblikk hvor du føler du ikke får noe til, men også øyeblikk hvor du endelig lykkes med ting du har slitt med lenge, eller prøver en ny ting og får det til med en gang, eller selvfølgelig bare har en «god dag» generelt, og det bare føles kjempebra 🙂 .

Silks passer bare meg så utrolig bra. Jeg elsker å klatre, og jeg elsker å være høyt over bakken, så luftakrobatikk er så utrolig befriende, det er nesten for gøy. Det er utrolig hvor mye du kan gjøre med tøy hengende fra taket, og så mange ting som ser skikkelig imponerende ut er egentlig ikke så vanskelig i det hele tatt — og omvendt, riktignok, men de utfordrende tingene er jo givende de også, når vi får dem til!

Klassen er som sagt delt opp i tre, og jeg blir nok på andre nivå ut semesteret. Føler meg komfortabel der, og det er både ting jeg får til veldig godt og ting jeg må jobbe mer med, noe som jo egentlig passer meg veldig bra.

Som oftest er jeg lite motivert til å dra på trening når jeg må dit rett etter jobb, men er alltid glad jeg gikk når jeg er der, og føler ofte at treningen er over for tidlig, og det er jo gode tegn 🙂 . Semesteret er over til jul, men begynner på nytt igjen over nyttår, dog da delt i nybegynner- og viderekomnekurs, siden det er så stor pågang.

Må også se å grave frem trapesen min, så jeg får hengt den opp og trent. Er jo nå jeg er motivert og i form. Er kjempetakknemlig for at jeg har Motus-tilbudet, men har lyst å trene trapes óg, og skal se om jeg får med meg noen fra klassen.

Er i hvert fall så utrolig deilig å trene sirkuskunster igjen!

 

Sender også varme tanker til USA, og alle jeg kjenner etter å ha bodd i Houston i tre år ❤ . Dette er skummelt og tragisk. Nå er det nyheter om skyting, og det er bekymring for opptøyer. Er oppriktig bekymret for hva landet har i vente fra ekstremistene til Trump de neste dagene, spesielt om det utenkelige skjer og han ender opp som leder. Krysser fingrene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..