Veien videre

13556826_919531578155244_992033742_n

Har vært litt bloggtørke i det siste, av flere grunner. Vet ikke helt hva jeg skal blogge om, og har mindre behov for å blogge i første omgang fordi det går bra for tiden og jeg har et godt nettverk rundt meg, og blogging i stor grad fungerer som terapi. Er óg ikke helt sikker på hvem som leser bloggen mer, og er enkelte jeg ikke vet hvor mye jeg vil åpne meg til. Vet det høres veldig teit ut når det alltid har vært en helt åpen blogg, men er en tanke jeg har hatt i det siste uansett.

Men har uansett lyst til å komme tilbake til å blogge mer eller mindre fast, så skal se om jeg får kommet i siget igjen fremover! Synes jo at selve det å drive med blogging er kjempekjekt 🙂 !

 

Da var vi inne i november, og jeg har bare to måneder igjen på gården. Tenker mer og mer på at jeg «hvert øyeblikk» er ferdig med denne fantastiske tiden der, og at jeg ikke helt vet hva jeg skal finne på etterpå. Har lyst til å jobbe i kafé igjen som da jeg jobbet frivillig på studenthuset i Sogndal, men har også lyst til å prøve noe nytt, kanskje noe med bygg. Savner også studenttiden i Sogndal og tenker det hadde vært deilig å studere igjen, men da må jeg liksom ha en idé om hva som blir riktig for meg å studere 😉 .

Kan søke om opp til et år til på gården, men tror ikke jeg ender opp med å gjøre det, fordi jeg ikke tror jeg vil vokse så veldig mye fra å jobbe på gården enda et år, og jeg vil videre i livet. For ikke å snakke om at jeg gir plassen videre til noen andre når jeg slutter. Gården gir så utrolig mye, og jeg unner andre den opplevelsen 🙂 .

Vet jeg for alvor bør begynne å se etter ting å drive med, men det er nesten så jeg føler meg litt «handlingslammet» av å ha så mange valgmuligheter. Skal ha noen samtaler om det videre, og er sant å si litt nervøs for tiden fremover.

Ellers er det utrolig deilig at snøen er kommet. Var på tur til gapahuken forleden, og da sluddet det når jeg kom opp dit, og i dag ligger snøen som sukkerdryss på fjellene og åsene rundt der jeg bor, og den faller lavt nok til at sikkert begynner å snø her nede snart også 🙂 . Gleder meg til turer i snøen, kanskje til og med på ski.

IMG_20160331_181818
Bilde fra en tidligere vinter

Har også for alvor bestemt meg for å kjøpe treteltet jeg har siklet etter så lenge. Det skal visstnok komme i ny og forbedret utgave snart, så jeg venter til Speider-sport får inn det, men skal bli så utrolig digg å ha et telt som er bare mitt, og attpåtil er så kult. Kommer til å kunne dra på så utrolig fine turer og eksperimentere masse med finurlige steder å henge det opp — i åser, over bekker, et stykke over bakken mellom trær, og kanskje til og med for eksempel over små kløfter eller noe hvis jeg er forsiktig. Tror hunden Sash må venne seg til å bli telthund fremover 😛 . Eller, vet ikke hvor mye jeg kommer til å bruke det nå vinterstid, men kjøper det i hvert fall nå fordi det sikkert kommer på tilbud nå på vinteren.

Ikke mye å melde ellers. Koser meg med silks-trening, gleder meg til jul og har begynt å handle inn julegaver, og planlegger også en tur til slekt og søsken i Trondhjem 🙂 . Merker også jeg har langt større tiltakslyst enn før, noe som er utrolig deilig. Før så jeg på fridager som dager hvor jeg kunne sitte ved dataen og slappe av, nå er jeg mer opptatt av å fylle dagene med ting, og jeg blir rastløs hvis jeg er i huset hele dagen 🙂 . Jobber pluss-minus 80% og har likevel overskudd til turer, trening, og å være med venner. Føles så utrolig godt å være så langt borte fra depresjon og angst — selv om jeg fremdeles kjenner på begge deler, går det så mye bedre nå.

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..