Ferie.

Nyter min andre uke med sommerferie. Var ikke 100 prosent sikker på om jeg i det hele tatt ville ha ferie, men kjente at det var utrolig godt å få hvilt ut, sikkert dels fordi det ble ganske mye ekstrajobbing før ferien med alle barnehagene som kom på besøk. I tillegg er nesten alle dyrene, inkludert de fleste hestene, dratt på «sommerferie», og mens de er på beite er det veldig stille og «tomt» på gården. Det er alltid nok å ta seg til på en gård, men dagene blir veldig annerledes uten dem, spesielt hestene som har vært en veldig stor del av arbeidsdagene mine der. Det, pluss at bussene kjører sommerruter så det blir vanskeligere for meg å komme meg ut dit i første omgang, var nok til å overbevise meg om at det var «greit» å ta en pause fra gården nå. Og igjen: jeg merker at jeg egentlig virkelig trengte det 😉 .

Har uansett nytt noen late dager med lillebror, som nettopp kom hjem fra utvekslings-semester i Korea, og hunden Sash. Har fått til en del dataspilling med Minecraft og Stellaris, noen turer i skog og mark, en bytur med en tidlig middag på den fantastiske amerikanske dineren i Skostredet, steking av rømmevafler og generell kos og avslapping. Sommer betyr også gjensyn med gode venner jeg ser altfor sjeldent, og er glad for å kunne tilbringe tid sammen.

Black Horse
Savner Emir, verdens beste kosedyr og bølleponni. Skal bli godt å se ham igjen til høsten igjen!

Liker at det er blitt sommer for alvor, og gleder meg til å komme igang med turer for alvor, inkludert noen lenger turer enn de jeg pleier å gå med hunden. Sikler også etter et stilig «hengetelt» som du henger opp etter stropper du slår rundt trær, så selve teltet blir som en hengekøye. Ser utrolig digg ut, og apellerer veldig til «luftakrobaten» og klatreren i meg, men ser det har fått litt blandede anmeldelser, og det koster en del, i hvert fall langt mer enn et vanlig enmannstelt, så har ikke helt bestemt meg ennå. Kanskje jeg kan tjene det inn igjen ved ikke å drikke iskaffe på et halvt år 😛 , og uansett tror jeg det kan være god motivasjon for å komme seg ut på skikkelige turer.

Neste uke er det tilbake på jobb igjen, og jeg kjenner det skal bli utrolig deilig, selv om de fleste av dyrene ikke er der. Savner den gode stemningen på gården og samholdet vi har der, og så er det jo én hest igjen, som jeg må passe på å kose med og ta noen rideturer på 😉 .

Stå på!

IMG_20160713_205422

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..