Bondeliv

Da var plutselig Øyvind blitt «gårdsgutt». Hadde mine to første dager på jobb denne uka, og er foreløpig i 50 prosent stilling.

Gården hvor jeg har begynt å jobbe har en liten «dyrehage» av dyr; her er høns, kanin, hest, kyr, geiter, gris, en vær og sikkert enda flere jeg ikke kommer på, så jeg fikk boltre meg med å rense ut av bur, møkke og fôre til den store gullmedalje fra 9 til 15 den første dagen.

Andre dag gikk med til store mengder tid med hest, hvor jeg blant annet fikk sitte på hesteryggen igjen for første gang på lenge. Ble ikke verdens mest imponerende skue, for jeg fikk en veldig sta hest og er ikke verdens beste til å få sta hester til å gå frem. Men sånn er det nå, du har gode dager i salen, og så har du dagene som bare føles frustrerende, og du må bare ta det gode med det vonde 😉 .

Kjælen og oppmerksomhetssyk vær, og nysgjerrige kalver som vil snuse på deg, kose med deg og klø seg på skaftet til greipet når du prøver å møkke hos dem!

Er ikke vant til jobber som består av så mye fysisk arbeid, og merket at jeg var skikkelig god-sliten da jeg var trygt hjemme 🙂 . Tror jeg kan ende opp med å virkelig like denne jobben.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..