Julenedtelling, hjort, nytt kamera og årets første snø!

Fikk en epost fra NAV nylig om at det er gode sjanser for at jeg får begynne å jobbe på arbeidspraksisplassen jeg har søkt meg inn på allerede midt i desember. Ser på det som en slags stor julepresang, og gleder meg, selv om jeg vet det blir tøft og. Det er langt fra der jeg bor til der jeg skal jobbe, for det første, og det blir en stor overgang fra å ikke ha noe å gjøre på til å skulle jobbe fra 9-3, selv om jeg ikke tror det blir hver dag mandag til fredag.

Forleden så jeg en hjort på nært hold samme dag som det begynte å snø her for første gang i år. Litt spesiell dag 🙂 . Var ute på morgentur med Sash og gikk på traktorveien som fører oppover fjellet jeg bor ved, og der sto det en hjort sikkert mindre enn 50 meter unna oss. Utrolig nok enset ikke Sasha den, går ut ifra at hun ikke luktet den, og hunder har jo også rimelig dårlig syn på avstander over 30-40 meter. Jeg og hjorten sto uansett og så på hverandre et par minutter, og jeg fikk tatt en del bilder, og ble påmint hvor deilig det skal bli å få et skikkelig kamera.

Hjorten snudde til slutt og gikk, og da vi kom nærmere der den hadde stått tror jeg Sasha fikk ferten av den, for da nektet hun å gå lenger 😀 . Bestemte meg uansett for at det hadde vært en begivenhetsrik nok tur, så snudde og gikk hjem igjen, glad for at jeg hadde fått møtt en hjort på så kloss hold, selv om Sash var mer skeptisk 🙂 .

Angående bedre kamera: har bestilt meg et digitalt polaroidkamera som julepresang til meg selv, og gleder meg som en unge til jeg kan pakke det ut og ta det i bruk 😉 . Det tar bilder på 10 megapiksler, og har både minnekort og en innebygd skriver så du kan skrive ut de bildene du vil ha. Planlegger å kjøpe en liten bok å lime bildene inn i 🙂 .

Er glad vinteren er her nå, og siden både jeg og Sash elsker snø, har det blitt noen skikkelige koseturer på fjellet de siste dagene 🙂 .

Jul.png
Gapahuken er blitt pyntet til advent 🙂

Skulle egentlig legge inn flere bilder her, men mobilen tuller, så jeg har ingen god måte å overføre bilder fra mobilen til PCen. Kanskje nok en god grunn til å glede seg til nytt kamera 😉 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..