På sirkustur til Stockholm

19a33-027plakatwearitlikeacrownDa var det bare en halv uke igjen til jeg skal til Stockholm med bestevenn Benni, og kjenner jeg har skikkelig reisefeber. Vi blir bare én natt, så det blir en kort og hektisk tur, men satser på å gjøre det beste ut av det. Vi endte opp med å bestille kahytt på den samme hotellbåten jeg bodde om bord på da jeg var på klassetur til Stockholm med sirkusklassen, og jeg gleder meg til å se igjen både båten, Stockholm by, og forestillingen Wear it like a Crown.

Viste den «nye» folkehøyskolen traileren til forestillingen da jeg hadde morgensamling om sirkus for dem, og bestis har hatt lyst til å se forestillingen siden. Så da Cirkus Cirkör bestemte seg for å sette den opp igjen, selv om de allerede har hatt den 400 ganger før, da måtte vi bare til Stockholm. Fikk til og med bestilt billetter til midten av første rad 😉 .

Det er rart å tenke på at jeg skal av gårde til Sverige om en halv uke. Bestilte billettene for en god stund siden, og da var livet litt mindre «rart» enn akkurat nå, men skal bli utrolig deilig å «slippe unna» alt sammen i hvert fall over helgen, kanskje det gir meg et energiboost 🙂 . Kommer uansett til å bli rart å treffe igjen Benni og attpåtil stikke på utenlandstur med henne, og så skulle si ha det til henne dagen etter, men tenker faktisk ikke så mye på det, er mest opptatt med å glede meg 🙂 .

Skal se om vi får tid til å besøke Cirkus Le Fous åpne sirkusskole mens vi først er der. Hadde planlagt å prøve å få til et besøk hos den utrolige lille sirkusbutikken jeg kjøpte trapesen min fra óg, men ifølge nettsiden deres ble den nedlagt helgen som var. Typisk 😉 .

6f249-089lokalettilflerbolleriluften«Fler bollar i luften», kommer til å savne deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..