En helg med en liten svart hund

Har litt skrivesperre for tiden, dels fordi det skjer veldig lite i livet mitt for tiden. Jobber med et par innlegg jeg ikke helt vet hvor jeg vil med, og har egentlig skrevet ferdig et innlegg om skoleåret mitt med «Hilde«, klassen min fra dengang, og mobbing generelt, hvor jeg har reflektert rundt tilgivelse og bitterhet, men føler ikke det passer denne bloggen siden det ville føles som å henge ut andre mennesker, selv om jeg anonymiserer dem, og det er kanskje ikke vanskelig for enkelte å gjette seg til hvilken skole det er snakk om uansett, så for øyeblikket lar jeg være. Var i det minste litt «terapi» i å skrive det;). Har óg et innlegg eller to som blir litt alvorlige, og jeg har lovet å ha en litt «lettere» periode nå uten så mange «heavy» tema, så setter dem på vent en stund også.

IMG_20150522_192037
«Mamma og pappa dro på hytta uten meg!»-blikket

Kan uansett skrive om helgen min med Sash‘:). Passet henne som sagt hele langhelgen til mandag kveld, og vi fikk et par gode turer opp til gapahuken på tross av dårlig vær. Gjorde faktisk opp ild der den første dagen, selv om været egentlig var ganske varmt og jeg ikke hadde med mat, det er bare så koselig å sitte i gapahuken med fyr i ovnen, og Sasha i bånd utenfor så hun kan snuse rundt og bare sette seg og følge med på skogen rundt seg. Merker at turene til gapahuken er omtrent passe lange for Sash; hun har mer enn nok overskudd til å gå dem, men samtidig er de lange nok til at hun «slukner» tilfreds når hun er kommet hjem.

Merker det for alvor går mot sommer nå, det blir varmere i været og det begynner å bli lyst allerede rundt klokka fire om morgenen. Gleder meg til dagene blir lange og jeg kan bade, spise store mengder is og dra på solskinnsturer i varmen med Sash. Kanskje det blir noen flere overnattingsturer med henne også 🙂.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..