Dypdykk og mimring

Overførte som kjent bloggen fra Blogger nylig, og selv om det for det meste har gått smertefritt, måtte noe av formateringen i en god del innlegg «fikses», og lenkene som førte til andre innlegg i bloggen måtte oppdateres. Tok et siste skippertak i går, og har endelig nådd begynnelsen av bloggen, om lag fire år (!) tilbake.

5da44-sikringholven
Bilde av bestevenner fra oppe i klatreveggen, under tiden i Sogndal, 2011-2013

Det er en rar følelse å lese ting jeg skrev for flere år siden og «gjenoppleve» gamle øyeblikk, spesielt når jeg leser om hendelser jeg har glemt, eller når jeg innser at jeg husker ting på en annen måte enn jeg har skrevet om dem. Jeg har vokst utrolig mye siden jeg begynte bloggingen for fire år siden, og det ser jeg også når jeg går gjennom gamle innlegg… det er rart å se hvordan bloggen gradvis har forandret seg, både med tanke på «tonen» i tekstene og hvilke tema jeg har tatt opp.

La opp til en veldig uformell tone, med mange smilefjes, og selv om jeg har beholdt noe av det i dag, virker det nesten litt overdrevet nå. Var vel litt farget av at jeg var en del av nysirkusmiljøet da jeg begynte å blogge 😉 . Er dog ikke alt jeg kom over som jeg føler kom riktig frem, eller som jeg kan stå for i dag. Har endret et par småting i enkelte innlegg, og til og med slettet et par. Ikke fordi jeg ikke tar ansvar for ting jeg skriver, men rett og slett fordi ting kan feiltolkes og misforstås.

d7d07-sirkustak1
På «taket» av Sirkus Xanti, sensommeren 2011

Har uansett fått ny data nå, så er i full gang med å skrive igjen, og det føles deilig. Syns det er utrolig meningsfyllt både å blogge selv, lese andres blogger, og «snakke» med andre bloggere gjennom kommentarer og Facebooksider. Vi utgjør et fellesskap, venner og bekjente som i de fleste tilfeller aldri treffes face to face, men som holder kontakten og danner små «bobler» av folk med felles interesser.

Folk forbinder gjerne blogging med innlegg om outfits, sminke og trening, men det er så utrolig mange forskjellige typer blogger der ute, om alt mellom himmel og jord, og mange av de jeg følger har så mye å bidra med av erfaringer, nyanser, refleksjon, mot og innsikt. Jeg elsker hvordan jeg kan lese blogger skrevet av «vanlige mennesker» og føle at jeg lærer og vokser av dem 🙂. Nei, nå får jeg hive meg i seng så jeg kommer meg opp i noen lunde tid i morgen. Fremover tror jeg det blir en del «uskyldige» innlegg, som motvekt til tekster om depresjon og alvorlige tema😉.

2 kommentarer om “Dypdykk og mimring

  1. Kan tenke det er en prosess å lese gamle innlegg, samtidig gøy å se hvilken veg og steg man har tatt og hvor mye man har vokst. Du har jammen med hatt en stor jobb å gå gjennom alt, men da blir det slik du ønsker føles riktig. Glad jeg fant din blogg, og setter og veldig pris på både bloggmiljøet og bloggvenner, og som du lese andres blogger hvor jeg har lært utrolig mye. Blogging betyr mye og er gøy og ikke alle blogger er rosablogger, men helse og hverdagsblogger hvor man deler av seg selv, sitt liv og deler erfaringer med hverandre. Et verdifull miljø 🙂 Gleder meg til å følge deg videre 🙂 ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..