På oppdagelsesferd

IMG_20150422_163829 Har vært altfor lite på tur med familiehunden i det siste, siden jeg nå er i tiltak på dagtid, men i dag dro jeg ut i skogen med henne, og bestemte meg for ikke å gå oppover mot gapahuken som vi har gjort mange ganger nå; jeg koser meg fremdeles der oppe, men en stor del av kosen med å være der for meg er å gjøre opp ild, og det er mindre «kos» med bål når det er varmt i været, så vi gikk av stien et lite stykke inne i skogen og dro på «oppdagelsesferd». Anbefaler helhjertet å (uten å gå deg bort) utforske turområdet ditt, for du vet virkelig aldri hva du finner bare du går litt bort fra stiene, og du vet at du gjerne får ha eventuelle «perler» du finner helt i fred 🙂 .

IMG_20150422_164110I dag gikk vi nær foten av en liten klippe, langs en bekk som sildret gjennom en lysning i skogen. Rett før jeg bestemte meg for å dra hjem igjen, fant jeg en vei opp den bratte fjellsiden.  Et lite stykke opp kom vi over restene etter en lav steinmur, og det gikk en sti oppover, langs kanten av stupet. Stien varte bare et lite stykke, og videre innover sto tynne, døde trær tett. Gikk oppover en bratt skråning, og kom til slutt til et slags platå hvor det var en hel masse veltede trær.

Utsikten var utrolig, og jeg har aldri sett så mange veltede trær så tett går ut ifra at det er stormen som nylig traff som feide dem ned. Driver halvveis å planlegger å sove der en natt nå, og bare ha en presenning over noen falne trær og rulle ut soveposen under dem, er bare litt redd for å bli overrent av insekter og andre småkryp i det høye gresset. Kanskje like lurt å vente til vinteren igjen 😉 .

IMG_20150422_165238Selv om jeg hadde lyst til å gå videre og se hva jeg kunne nådd av stier derfra, begynte vi å gå nedover igjen fordi Sasha hadde blitt sliten og ga uttrykk for at hun ville hjem. Hun hadde svinset rundt for seg selv under turen, men hun holder samtidig god kontakt, så hun kom stormløpende etter meg hver gang hun ville tilbake til meg igjen, så tror hun ble rimelig sliten til slutt 😉 . Men ble imponert over hvor mye futt og fart det er i 10-åringen vår, skulle trodd hun var halvparten så gammel som hun er 🙂 . Skal uansett definitivt tilbake hit, og utforske videre oppover lia med Sash!

 

IMG_20150422_175352Utsikt over hjemfjorden.

IMG_20150422_170802Noen få av de veltede trestammene som lå i klynger oppe på stupet 🙂 .

IMG_20150422_163254Tre med hull, skulle ønske jeg visste hvordan det ble sånn. Hakkespett?

IMG_20150422_231054IMG_20150423_093500

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..