Og sånn går no dagan…

Fun fact: jeg er på den gamle dataen min igjen. Fikk brukt den nye i en dag eller to, så begynte den å gå veldig varm bare jeg slo den på, så nå må jeg levere den inn til reparasjon. Så her sitter jeg på den gamle PC-en, som går tregt, henger seg opp i ett sett, og har en e-tast som ikke virker — men det verste er at det føles litt godt óg, den har liksom affeksjonsverdi, og den funker jo tross alt, bare ganske mye tregere enn før 😉 .

 

tøffHar ikke blogget så mye for tiden, noe som i stor grad skyldes datatrøbbel og at det ikke har skjedd så mye i livet mitt, men også delvis at jeg har vært ganske langt nede. Stikkord er negative og destruktive tanker, tiltaksløshet, apati, generell sinne/irritasjon, og en følelse av bare å være «lei» alt sammen. Føler jeg har havnet i den berømte «onde sirkelen» hvor jeg ender opp med å ikke finne på ting, og det igjen gjør meg enda mer «sliten» fordi dagene blir så tomme. Samarbeider med NAV om å finne meg en praksisplass, men er samtidig redd for at jeg er for «dårlig» til å jobbe akkurat nå. Så på den ene siden er jeg deprimert fordi jeg ikke har noe meningsfyllt å gjøre på, og på den andre siden er det kanskje ikke riktig for meg å gjøre på noe nå fordi jeg er for deprimert. Ironien i det…

Skal på tur i morgen med gjengen jeg er i tiltak med på NAV. Vi skal til Sædalen, samme sted som jeg hadde øvelse med hjelpekorpset i vinter, da vi gikk rundt og lette etter en «jente med diabetes» i mørket. Skal bli interessant å se det igjen i dagslys, hvis vi skal til samme område, da 😉 . Synd vi ikke har lov å ha med hund, visstnok på grunn av allergier og av hensyn til folk som eventuelt er redd hunder, men blir nok en kjekk vårtur allikevel.

Hvis noen lurer: tiltaket i NAV er noe nytt som bare finnes noen få steder, men visstnok skal spres til hele Norge. Du møter hver morgen mandag  til fredag, får servert frokost, og blir på huset til 12. Poenget er at mottakere av sosialhjelp skal ha noe å stå opp til, pluss at du kan drive jobbsøking, be om samtale eller bare være sosial mens du er der. Så har vi treningsturer, dager hvor vi lager mat, og dager hvor folk som kommer innom for å holde små foredrag om forskjellige tema. På den ene siden er det godt å ha noe å stå opp til og folk å være med, og det er godt å ha noen å gå til når du trenger hjelp med noe, istedenfor å måtte be NAV om et møte for så å vente på å få tildelt «time», men samtidig kan dagene der være utrolig meningsløse og «tomme» noen ganger.

…og om dette ikke fremsto som det mest engasjerende og spennende innlegget i verden, forstår du kanskje hvofor jeg ikke har blogget så veldig mye i det siste 😉 .

Lyspunkt: skal til Trondhjem i mai for å feire konfirmasjon til kusinen min #gledeseg-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..