Lyset i enden av tunnellen

Da har jeg endelig blitt innkalt til jobbintervju, og på mandag er jeg forhåpentligvis ansatt i Røde Kors på deltid som «fundraiser». Det føles helt utrolig deilig, jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på det, og kjenner jeg får mer og mer lyst til å jobbe for dem. Hadde forestilt meg at jeg ville få en butikkjobb eller noe, men har absolutt ingenting imot denne jobben heller, gleder meg til å være så mye utendørs i vakre Bergen, attpåtil for et godt formål 🙂.

Å være «fundraiser», på godt norsk, vil si å være ute på gaten og verve nye betalende medlemmer til Røde Kors. Det virker som en hyggelig jobb, og de har fleksibel arbeidstid slik at du selv velger hvor mye du vil jobbe i uka, noe som høres deilig ut. Det kommer til å bli interessant å jobbe når det virkelig er kaldt, vått og surt, men det finnes tross ikke dårlige klær, bare dårlig vær — og hvem vet, kanskje det at det er ekte bergensk ruskevær gjør at færre søker, så sjansene mine øker😉?

Uansett om jeg får jobben, merker jeg at dette var en god nyhet jeg trengte. Har vært ganske langt nede i det siste med lite å ta meg til, har jo hatt hjelpekorpset, men jeg var bare hos dem én kveld i uka, og resten av tiden har vært veldig «tom». Jeg er lei av å sitte på sidelinjen og se på samfunnet fra utsiden; nå vil jeg være med å dra lasset selv.

Det føles som å våkne av en dyp søvn.

Mer om jobben jeg har søkt her:

4 kommentarer om “Lyset i enden av tunnellen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..