Europa på tvers

Har da vært på to ukers skoletur til Europa — buss til Oslo, fantastiske Colour Line til Kiel, så buss tur-retur Østerrike og Italia. Har blitt skikkelig god og brun, fått samlet masse opplevelser, stått slalåm i Tirol og kjørt båt i kanalene i Venezia. Så hvorfor blir ikke dette et langt innlegg med bildedryss?

Fordi jeg var syk hele turen.
Kjente jeg hadde feber og var kvalm og «slått ut» allerede andre «slalåmdag» i Alpene, men endte opp med å tvinge meg av gårde fordi jeg hadde en sterk følelse av at fjellufta ville gjøre godt. Fikk rent bitte litt slalåm, men tilbrakte mesteparten av dagen rett ut i en solseng med en cola i hånden. Merket det gjorde meg utrolig godt, og var ikke kvalm lenger da jeg var på vei ned, men feberen satt i hele turen, og kjenner den kanskje så vidt litt ennå. I tillegg ble jeg smittet av en skikkelig fæl hoste som «alle» fikk i løpet av turen, og det endte opp med at jeg fikk skikkelig vond hals og til slutt mistet stemmen fullstending.

Vet ikke hvor høy feber jeg egentlig hadde, men i Venezi gikk jeg med jakke og frøs mens de andre svettet i varmen i t-skjorte, så går ut ifra at den var rimelig høy. Da jeg hadde tilbrakt flere byvandringer med å ligge på ryggen på en benk eller i gresset og vente på at bussen skulle kjøre oss hjem, klarte til slutt lærerne å overbevise meg om å ta en fridag, noe som faktisk hjalp en del.

Ble bedre mot slutten av turen, men endte altså opp med å miste stemmen fullstendig, så da jeg kom hjem til mor med tusen historier å fortelle så kunne jeg altså ikke snakke.

Tror kanskje det kommer flere innlegg når jeg er bedre. Nå er jeg bare glad jeg har to ukers høstferie. Ønsk meg god bedring.

Det kommer flere bilder og historier, men akkurat nå orker jeg bare ikke. Øyvind er sykemeldt med halsbetennelse 😉.

3 kommentarer om “Europa på tvers

  1. God betring!
    » […] så da jeg kom hjem til mor med tusen historier å fortelle så kunne jeg altså ikke snakke.» Lov å le litt her?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..