Trondhjem, kjære Trondhjem!

Utsikt fra restauranten i toppen av Tyholttårnet, Trondhjem
Likte de gule «elvatunet-husene» fremst i bildet :p

Har da hatt min første frihelg, som jeg tilbrakte i fantastiske Trondheim. En av stipendiatene på skolen kjørte til bartebyen i egen bil og lot oss sitte på mot at vi var med å betale for bensin, så vi ble en koselig gjeng på fem som underholdt hverandre på veien med musikk, skravling og «gul bil». Fikk ikke vært med dem i Trondhjem, alle skulle hovedsaklig hver til sitt, men fikk truffet igjen tante, onkel, kusine og bestemor, og fikk vært med en gammel venn fra jeg ikke har sett på evigheter som jeg gikk høyskole med i Sogndal:

Herligste Isabelle sammen med verdens største kaffekopp,
på rosakafeen «Fairy Tale» i Trondhjem

Er godt å få truffet gamle venner igjen, er glad jeg har Trondheim som «nabo» når jeg bor her i Grong🙂 — Bergen blir bare litt vel langt å dra frihelger, og føler jeg har vært for lite med slekta i Trondheim, så er flott å bare kunne hive meg i en bil eller på et tog og være i byen rundt tre timer senere🙂. Spesielt Isabelle var det godt å se igjen, er alltid godt å treffe igjen folk som du har tilbrakt mye tid sammen med, og så ikke sett på lenge fordi dere har flyttet til hvert deres sted. Er i en fase av livet hvor jeg flytter mye, og da blir det lett sånn at du danner deg mange nye vennskap bare for så å miste mye av kontakten når tiden er inne for å dra videre i livet.

I tillegg til «gjenforenings-bingo-kaffe-skravling-og-byvandring» med ‘belle ble det også tid til ymse påfunn med slekta. Fikk til og med tatt et besøk opp til Egon-restauranten øverst i Tyholt-tårnet med tante, onkel og kusine før det var ned i sentrum igjen for å møte skolekameratene og ta fatt på hjemveien, som føltes atskillig kortere i kveldsmørket. Så var det bare å hive seg i seng før skolehverdagen begynte for fullt igjen klokka kvart på åtte neste morgen. Er i gang med vår første ordentlige uke, og gleder meg til å begynne på skikkelige rideturer og møte på valgfag vi ikke har fått startet opp før nå.

Kjenner også det er deilig å blogge igjen, driver og jobber med et par innlegg utover «hverdagsinnleggene». Det kommer snart en sirkusdisiplin-tekst om voltige og et innlegg hvor jeg sammenligner Fjordane og Namdals FHS😉, og helt sikkert enda noen flere!

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..