Hverdagsliv

Da var man kommet inn i hverdagen igjen. Har hatt skole i to uker nå, og har vært tungt å komme igang igjen, men er fremdeles utrolig godt å være i gjenge igjen. Må bare komme inn i en god rutine med lesing, trening, klatring og sånn. Har vært rimelig håpløs på å komme meg av gårde på skolen og fritidsaktiviteter, så har blitt mye loking hjemme på hybelen, og det er jo verken produktivt eller bra for psyken;p. Men kommer ennå ikke over hvor deilig det er å bo så nært campus! Høyskolen har lagd en liten modell så jeg kan vise dere:

Luksus🙂.

Ikke mye annet som har skjedd, bortsett fra årets første klatretur med Ann Helen, og et restaurantbesøk hvor vi ble introdusert til en ny matrett. Se på dette motbydelige dyret:

Det du ser er svart spaghetti, og er visstnok pasta som er blitt farget av blekksprutblekk. Porsjonen ble fortært av erkebergenser Rut; tror ikke jeg vil bestille det selv :p.

Håper det blir mer blogging fremover når jeg kommer i gang med ting. Nå må jeg i seng så jeg kommer meg opp i tide til forelesning kvart over åtte i morgen. Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..