Kjært gjensyn med Bergen sentrum

Gi nettleseren din litt tid til å laste bildene, de er høyoppløselige panoramafotografier.Har da vært og hengt hos Rut i noen dager. Har hatt det kjempekjekt, og har fått hengt masse i sentrumsområdet og kost oss. Har ikke fått tatt bilder, for glemte laderen til mobilen hjemme, men Bergen er i alle fall nydelig sommerstid, og så vanvittig koselig at du ville ikke trodd det. Har hatt noen fine daffedager, og fått hengt på Torgallmenningen og ruslet rundt i Bergen by. Har og vært hjemme i Fana med familien, men lite som skjer der, og vil heller henge med bestisen min, og forsøke å få kontakt med andre venner i Bergensområdet🙂?

Har i hvert fall kost meg, slappet av, preiket en del tull og spist masse is, og planlegger barhopping, Monopolkos og hyttetur med bisken. Var litt deppa i Sogndal da alle dro og jeg satt igjen uten arbeid, så da foreldrene kom innom bestemte jeg meg for å spare busspengene fra saftbygda til Bergen og bare sitte på med dem hjem. Tror det var på søndag, så har vært her over en halv uke nå.

Håper sommeren blir bra for dere andre der ute også! Om noen vil finne på noe, så gi en lyd!

5 kommentarer om “Kjært gjensyn med Bergen sentrum

  1. Ikkje meg imot! Eg treng òg å utfordrast sosialt (det eg gjorde der var f.eks over gjennomsnittet skummelt), og er jo i Bergen, så 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..