Glade, varme dager

Nå har sommeren for alvor kommet til saftbygda, og i dag stilte jeg opp som vakt for Sogndals egne pop-artist Tone Damli, som holdt utekonsert i parken i dag. For det første fordi det var en kort og koselig økt på dagtid, og for det andre fordi vi fikk lønn — 500 kroner hver inn på konto 😀 . Jess, seks heldige bar- og vaktgjengmedlemmer (de første som hev seg over tilbudet da det ble lyst ut på Facebook) fikk jobbe i om lag halvannen time sammenlagt (hvor det meste av jobben gikk ut på å stå foran en scene i refleksvest) for et halvt tusen kroner (som attpåtil er penger jeg faktisk trenger litt sårt akkurat nå). Var i utgangspunktet nesten helt sikker på at jeg ikke ville få jobben, selv om jeg svarte bare åtte minutter etter at jobben ble lyst ut:p. Fikk faktisk svar ganske sent på kvelden, og det bidro jo til at jeg ble mer og mer sikker på at jeg var en av de som ikke kom til å få svar. Men jo da, da jeg fikk sjekket mobilen et ledig øyeblikk på Meio, hadde det tikket inn en tekstmelding fra arrangørene om at det bare var å troppe opp, og at vi attpåtil kom til å få 500 for jobben! Lykkelig student😀!

Møtte i god tid og hjalp til med å flytte barrikader fra Meieriet til parken, og så hadde vi fri til Tone skulle på scenen (var ikke mye presset fra folk foran scenen før det). To utvekslingsstudenter jeg har fått god konakt med som også skulle være vakter gjorde det beste ut av solsteken ved å kjøpe en trelitersboks med First Price vaniljeis, som vi sammen fortærte i parken med rosiner og jordbærgelépulver på. Det verste er at rosiner (og til en viss grad gelépulver) på vaniljeis faktisk var kjempegodt, og følte meg som jeg gjorde da tyskerne mine lærte meg å spise pannekaker med sjokoladepålegg, og jeg lærte dem å spise pannekaker med blåbærsyltetøy:). Elsker å eksperimentere og oppdage nye ting!

Selve konserten forløp egentlig helt greit, var god stemning og mange fremmøtte i alle aldre, og jeg fikk høre på god musikk og kose meg til det var over. Så var det bare å rulle en barrikade (de hadde heldigvis hjul) tilbake til Meio, så var vi faktisk ferdige for dagen. Får penger inn på konto om noen dager, blir godt å få råd til utgifter jeg vet kommer før jeg får neste studielån-utbetaling (så som pykologtimer og én jeg har lånt penger av). Er i rimelig godt humør nå, og hjelper og at jeg vil få halv pris på alt i fadderukene som kommer til høsten siden jeg har jobbet tre ganger på Meio denne månedenføler jeg har gjort en god innsats på jobbfronter denne måneden, selv om det har gått utover skolearbeidet 😉. Får vel «legge på» og komme meg i seng nå, skal ned på høyskolen relativt tidlig imorgen og jobbe med improvisert kollokvie med Ann Helen og gjengen! Gleder meg 🙂 !

PS: hvorfor må oversettelsesfolk eller -maskiner på død og liv oversette myntenheter? 500 «kroner» og 500 «dollar» er ikke helt det samme, liksom…

2 kommentarer om “Glade, varme dager

  1. Mhm, vet. Leter som en gal etter jobb, glad jeg har mat til hundre år fremover, men vil jo helst ha penger til husleie uten å stikke hull på sparekontoen, liksom.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..