Tusen og en takk!

Måtte bare «feire» litt med et lite innlegg, for den «lille» bloggen min fyller 1001 treff i dag (skriver 1001 fordi jeg gikk glipp av det 1000. besøket:p). Vet ikke hvor mange av dem som er fra folk som faktisk følger denne bloggen, for jeg tror veldig mange treff kommer fra søkemotorer og kanskje leser innlegget Google fant til dem, og så drar og aldri kommer tilbake. Artikelene med flest treff er sirkusartikler (spesielt denne om sirkussykler), med unntak av det hvor jeg snakket om hvorfor jeg brukte så lang tid på VGS og bursdagshilsenen min til Liv, som av én eller annen grunn har fått langt flere treff enn nesten alle de andre innleggene på bloggen:).

For å være ærlig tror jeg ikke jeg har så mange faste lesere, i alle fall ikke nå i det siste når jeg ikke går Fjordane mer, syntes bare det var et litt kult mål å nå — har blogget så smått før, og hadde en gang en blogg en gang som fikk typ 10-11 treff i uken, men nå kan det dette så mange eller fler innom på én enkel dag! Vet ikke hvor mange av dem som er fornøyde og føler besøket er verdt det, for folk flest legger jo selvfølgelig ikke igjen kommentarer, men håper jeg gir noen av dere noe, i hvert fall:).

Skulle egentlig ligget å sovet nå, var klar til å legge meg typ halv tolv og tenkte det ville bli så utrolig deilig å endelig få en god natts søvn, men nei — fremdeles lys våken klokken tre på fire med forelesning i juss om bare noen få timer, og da kan jeg like godt kose meg med å blogge litt. Vi sees:).

En kommentar om “Tusen og en takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..