På flyttefot, sliten

Beklager på forhånd «sutreinnlegg», men føler for både å få ut litt følelser, og oppdatere bloggen, og nå slår jeg to fluer i en smekk, så dere får bare holde ut:).

For noen uker siden flyttet jeg inn på Studentheimen midt i Sogndal. Var ikke 100% fornøyd, men stedet har blitt mer kjært for meg etter hvert. Da jeg flyttet til Sogndal var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle dele noe som helst med noen etter et år med folkehøyskole hvor jeg delte bad med syv andre, men har funnet ut at jeg heller vil spare penger, og at jeg skal være glad til for at jeg ikke bor i lavo i skogen. Studentheimen har uansett blitt mer og mer koselig jo lenger jeg har bodd her, spesielt nå som jeg har ommøblert litt og gitt det et «personlig» preg.

Så, ut av det blå, får jeg en epost om at SISOF gjorde en «glipp» da de flyttet meg hit og at jeg skal bytte med en jente fra et sted som heter Elvatunet, et stykke lenger unna der jeg går på skole. Får i det minste mosjon ut av det i og med at det mest sannsynlig blir til at jeg sykler til/fra, og stedet ser utrolig fint og landlig ut fra bildene jeg har sett på nett (og når jeg søkte bolig var det faktisk ironisk nok førstevalget mitt), men er utrolig stressende å måtte flytte igjen, når jeg nettopp er blitt «husvarm» og glad i stedet der jeg bor, og spesielt nå midt i eksamensprosjektet vårt — som nå nettopp ble enda mer stressende i og med at informanten vår har blitt syk «i siste øyeblikk» og vi har fått en ny informant fra et helt annet yrke, sånn at vi må lage nye spørsmål «i siste minutt».

Utover det har jeg bestilt fotballkampbilletter til både meg selv og to venner, og ingen av dem er kommet frem enda, og hvis de kommer etter fredag får jeg kanskje ikke tak i dem, for da bor jeg et annet sted.

 
STRESS!

Gleder meg seriøst til helga.

I miss the circus...

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..