Mot normalt — igjen?

Det går kanskje mot normale tider. Igjen. Jeg kjenner det klør i fingrene etter å leve som normalt, og som sikkert alle andre har jeg en lang liste ting jeg har lyst å gjøre når pandemien er over. Og når det veldig ustabile været vi har hatt de siste ukene i Bergen gir seg, for den saks skyld, det er ikke så lett å gå turene jeg har planlagt når det er snø, regn, storm og hagl om hverandre og farevarslene står i kø. Begynner å bli lei av å tilbringe så mye tid innendørs.

Imorgen har en god venn bursdag, så da blir det kanskje en liten feiring. Så er det vel bare å prøve å gjøre det beste ut av hver dag, og huske på at det kommer en dag hvor tiltakene forsvinner og vi kan leve som normalt igjen.

Og i mellomtiden: ikke vær denne idioten her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..