Forberedelser til påskenatt ute!

Turutstyr.jpg

Da er mars på hell, påsken er begynt, og jeg og en god venninne driver siste forberedelser til en natt ute under stjernene! Har et forsett om å sove ute minst én gang i måneden, og siden jeg ikke fikk gjort det i februar på grunn av sibirkulden, har jeg et veldig press på meg for å få det gjort opptil flere ganger i mars.

Vi planlegger å dra til «gapahuken» jeg har skrevet om så mye tidligere, og sove enten inni den eller under åpen himmel utenfor. Gleder meg mest fordi det er en helt annen opplevelse å gå tur og sove ute ilag med andre. Du har en samtalepartner og noen å dele opplevelsen med, og to turkamerater kan hjelpe hverandre når ting skjer, og holde hverandre med selskap og støtte hverandre underveis.

Og så gir det meg lyst til å gå tilbake til steder jeg har vært mange ganger før, fordi det liksom er en helt ny opplevelse når du er der med noen som ikke har vært der før 🙂 .

Skal prøve å få kommet meg av gårde med treteltet mitt imorgen også, så får jeg mer trening i å henge det opp, attpåtil helt alene. Krysser fingrene 😛 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..