Turglede

Savner å gå tur. Før jeg begynte å jobbe igjen gikk jeg lange turer med Sash, og ble skikkelig glad i det, og i fjor dro jeg til og med på en fem mils sykkeltur jeg har hatt lyst til å få til lenge, men nå som jeg jobber 50%, og pendler til og fra gården, har jeg ikke akkurat helt det samme energioverskuddet jeg har trengt å få ut 😉 . Noe som selvfølgelig er veldig bra, men samtidig savner jeg de flotte turene jeg gikk med Sasha, og følelsen av avslapning og frihet de ga meg.

Sasha selv er også rimelig misfornøyd, hun maste utrolig mye på meg i begynnelsen etter at jeg begynte på jobb fordi jeg plutselig ikke tok henne med på lange turer mer.

PICT0043

Håper dette innlegget fungerer som en slags inspirasjon for meg, så jeg kommer meg ut på en skikkelig tur med Sasha i nærmeste fremtid, selv om jeg er sliten når jeg kommer hjem fra jobb! Er for så vidt også sliten og trøtt på fridagene mine også, så det har blitt noen late dager for meg i det siste 😉 . Ser etter bolig nærmere jobben så jeg ikke må pendle så langt, og jeg går ut ifra at jeg blir mindre sliten etter hvert uansett, etter hvert som jeg kommer i bedre form.

Blir i hvert fall ikke late dager til helga, for da kommer bestisen min fra Stavangår på helgebesøk, så det blir et rimelig hektisk par dager med mye på timeplanen. Skal bli utrolig gøy både for meg og Sasha å ha henne på besøk igjen 🙂 .

Får begynne å gjøre meg klar for jobb. Gleder meg til helg, selv om det blir en hektisk helg og ikke en hvilehelg for en gangs skyld.

4 kommentarer om “Turglede

  1. Håper du finner motivasjon til å komme deg ut på tur igjen 🙂 Ingenting som gir meg mer energi enn å komme meg på fjellet med hundene i en travel hverdag 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..